Gryllus Dorka: „Rájöttem, hogy ez az anyukám véleménye, nem az enyém”

Borítókép: Gryllus Dorka: „Rájöttem, hogy ez az anyukám véleménye, nem az enyém”
Olvasd el a teljes interjút a színésznővel és édesanyjával a májusi Éva magazinban!

„Nem igénylem, hogy életem minden problémáját Dorka oldja meg” –mondja Gryllus Dorka színésznő édesanyja, Kőváry Katalin rendező a közös interjúban, amely a májusi Éva magazin számára készült.

Legfrissebb számunkban három ismert színésznővel – Ónodi Eszter, Gryllus Dorka és Pálmai Anna – és édesanyjukkal készült páros interjú. Kiderül belőlük, milyen sokféle lehet az anya–lánya kapcsolat, és mi mindent lehet kezdeni, ha a sok hasonlóság ellenére az ember más útra lép. Olvass el egy részletet az interjúból Gryllus Dorkával és édesanyjával – a teljes szöveget a májusi Éva magazinban találod.

Kati: Dorkában az az egyik legérdekesebb, hogy mindig meg tud lepni. Pedig én abból indulok ki, hogy soha ne mondd senkiről, hogy ezt nem gondoltam volna róla, és akkor boldog leszel. Szóval engem elég nehéz meglepni, de Dorkának sokszor sikerül. Így ment el a Színművészetire. Mi még buzgón hordtuk különórákra, hogy felvegyék a Vendéglátóipari Főiskolára, amikor egyszer csak lazán bejelentette, hogy színésznő lesz.
Dorka: Mert anyukám mindig azt mondogatta, hogy a színésznők élete mennyire szörnyű, és ezt a véleményt sokáig automatikusan én is magamévá tettem. Aztán egy nap felébredtem és rájöttem, hogy ez az anyukám véleménye, nem az enyém.

A teljes interjú a májusi Éva magazinban!