A szupermodell tanácsa: „Előbb én, aztán a gyerekeim”

Borítókép: A szupermodell tanácsa: „Előbb én, aztán a gyerekeim”
Gisele Bündchen gyereknevelési tanácsait egyesek éltetik, mások ellenzik.

Gisele Bündchen élete nyitott könyv bárki számára, aki ellátogat az oldalára: a 34 éves szupermodell ugyanis nemcsak a modellkedésről, hanem privát életéről, világnézetéről, sportolási és étkezési szokásairól, valamint gyermekeiről is posztol olykor egy-egy izgalmas képet a hozzá tartozó szöveges magyarázattal.

A szupermodell a napokban konkrét gyermeknevelési tanácsot is adotta The Sunday Times olvasóinak. Ebben elmondja, hogy szerinte nagyon fontos, hogy előbb magunkkal törődjünk, aztán jöhetnek a gyerekeink.

„Nagyon fontos, hogy tápláld önmagad, hogy törődj magaddal is. A repülőn is azt mondják, hogy veszély esetén előbb magunkra tegyük fel az oxigénmaszkot, aztán jöhetnek a gyerekeink. Ugyanezt gondolom édesanyaként is: előbb magammal kell foglalkoznom. Persze, természetes, hogy emiatt lehet némi bűntudatunk, akkor is, ha így teszünk és akkor is, ha nem. De ha előbb magamra teszem fel az oxigénmaszkot, vagyis ha teljesnek érzem magam, ha jól érzem magam a saját bőrömben, akkor sokkal türelmesebb, szeretőbb, megértőbb édesanya és feleség leszek. Meg kell töltened ahhoz a poharad, hogy aztán mindenki ihasson belőle” - magyarázta Gisele a magazinnak.

A kijelentés persze nem kis visszhangot keltett: sokan támadják Gisele-tmerész kijelentéséért. Egyesek szerint könnyű neki, hiszen rengeteg pénze és segítsége van ahhoz, hogy meg is tudja valósítani, amit mond – mások azonban nem ilyen szerencsések.

Néhányan pedig újra előhúzták a sztár elhíresült szoptatós fotóját, amelyet az oldalán posztolt néhány hónappal ezelőtt. Gisele ezen második gyermekét szoptatja úgy, hogy közben egy teljes stáb (sminkes, fodrász, manikűrös) dolgozik azon, hogy elkészüljön egy fotózásra. Szerintük Gisele rossz anya, mert ahelyett, hogy otthonában, békésen szoptatná a gyerekét, máris visszaállt a munkába, és egyébként is képtelenség, hogy a fotón ábrázolt életkép hosszútávon a gyereknek is jó.

Ti mit gondoltok Gisele meredek kijelentéséről? Szerintetek ki kapja meg először azt az "oxigénmaszkot"?

Minden fotó innen: Instagram/giseleofficial