Istenes Bence és Rychike együtt taroltak

Borítókép: Istenes Bence és Rychike együtt taroltak Forrás: Rossmann
Nem csak műsorvezetőként gyűjti a díjakat Istenes Bence. A tévés szakember kreatív tartalomgyártóként is dolgozik, többek között a Rossmann megbízásából, a drogériahálózatnak készített kisfilmjeiért pedig bezsebelt egy rangos reklámszakmai kitüntetést is. Bence a kamera másik oldalán is otthonosan mozog, az általa megálmodott Rychike karaktert pedig a nézők is imádják. Te ismered Richykét?

Több, mint egy éve tart Istenes Bence és a Rossmann munkakapcsolata, a drogériahálózat népszerű, vírusként terjedő kisfilmjeit a televíziós szakember nem csak szereplőként, hanem gyártóként is jegyzi. Ráadásul a kedvelt karaktert, Richykét is ő hívta életre, a a reklámokért pedig most díjat is kapott. Az Online Video Audio Awards márkázott videó, videósorozat kategóriájában nyert a műsorvezető és csapata. Bence elárulta, nagyon büszke a díjra, életének fontos része ez a fajta kreatív munka, és a képernyős jelenlét mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy ilyen projekteket tető alá hozzon.

Richyke karaktere többször is szerepelt már a Rossmann reklámokban, és a visszajelzések alapján nagyon népszerű a nézők, és a vásárlók körében. Örültünk annak, hogy a szakma is értékelte a humoros, szórakoztató tartalmainkat
- árulta el Bence, aki műsorvezetőként már számos díjat bezsebelt, ám a tartalomelőállításért kapott elismerésnek legalább ennyire örül.

A Rossmann szintén elégedett a kisfilmek eléréseivel és eredményeivel, a cégnél örülnek annak, hogy az online felületre gyártott tartalom elérései és szakmai visszajelzései is nagyon jók.

"Azt már tudtuk, hogy a vásárlóink körében népszerű és figyelemfelkeltő ez a tartalom, most pedig örülünk, hogy szakmai elismerésben is részesült a projekt" – árulta el Fürjes Ádám, a Rossmann Magyarország online marketing csoportvezetője.

Forrás: Rossmann

A drogériahálózatnál mind Richykének, mind pedig Istenes Bencének szánnak jövőt, a Rossmann a tervek szerint 2023-ban is folytatja az együttműködést, a népszerű fiktív karakter kalandjai is folytatódnak majd.

Nem ismered még Rychike karakterét? Akkor nézd meg az alábbi videót: