Személyiségteszt - Milyen típusú karácsonyfa passzol hozzád?

karácsonyfa Forrás: Getty Images
Karácsonyfa nélkül valószínűleg te sem tudod elképzelni az ünnepi szezont. De azt gondoltad volna, hogy néhány válasz alapján kiderítheted, milyen típusú karácsonyfa passzol hozzád? A joy.hu tesztje.

Az ünnepi időszak egyik legfontosabb hozzávalója a karácsonyfa, ami díszítés után olyan, mint a hópelyhek: nincs belőlük kettő ugyanolyan. Hiszen minden családnak megvannak a maga szokásai ezzel kapcsolatban! Egyesek szerint akkor a legszebb a karácsonyfa, ha az összes dísz felkerül rá, legyen az papírból készített mikulás vagy arany színű gömb. Mások arra esküsznek, hogy akkor a legszebb a végeredmény, ha egyetlen színvilág köszön vissza rajta, és minden dísznek megvan a maga előre kitalált helye.

Mindegy, hogy rád melyik a jellemző, egy biztos: bár évente csak egyszer díszíthetünk fenyőfát, egy idő után mindenki vágyik egy kis újdonságra. Az alábbi teszt akár inspirációként is szolgálhat, hiszen a válaszaid alapján megtudhatod, a te személyiségedhez milyen típusú karácsonyfa passzolna legjobban!