Ismerd meg az Ízvilág kategória jelöltjeit!

Borítókép: Ismerd meg az Ízvilág kategória jelöltjeit!
A Korszakalkotó nevű tehetséggondozó kezdeményezésben te is részt vehetsz szavazatoddal! A 3 kategóriában, 3 különböző fiatal tehetségre adhatod le a voksodat. Ismerd meg ezúttal az Ízvilág kategória 3 személyiségét! Szavazatoddal befolyásolhatod, hogy ki nyerje meg a 3 millió forintos fődíjat!

Losonci Bálint - Borász

Losonci Bálint 5 éves kora óta álmodozik arról, hogy földdel foglalkozzon. A borkészítésbe feleségével közösen vágtak bele a „polgári” foglalkozásuk mellett. Ma már 8 hektáron folytatnak biogazdálkodást. Egyik küldetésének tekinti, hogy a mátrai borvidéket újra fölhelyezze a magyar bortérképre. A nyereményéből olyan régi magyar szőlőfajtákat szeretne újra feléleszteni, melyekből már csak pár példány létezik. Ezekből szeretne új és izgalmas borokat készíteni.

"Feléleszteni a rég elfeledett magyar szőlőfajtákat. Ezért vagyok itt."

Simonfai Balázs és Csanád Márton - Sörfőző mesterek – Hara’Punk Brewing

Márton és Balázs huszonévesen alapították a Hara’Punk vándor-sörfőzdét. Újhullámos prémium söröket készítenek nagy sikerrel. Hitvallásuk szerint a magas minőségű sör fogyasztása nem lehet kiváltság, ezért szeretnék termékeiket eljuttatni minél szélesebb közönséghez. A nyereményből olyan fejlesztéseket eszközölnének, amelyek segítségével tovább tudják terjeszteni a magyar prémium sörök hírnevét idehaza és külföldön egyaránt

"Mindenkinek elérhetővé tenni a minőséget. Ezért vagyunk itt."

Tóth Sándor - Kávés szakember és baristatréner

Tóth Sándor kávépörköléssel, tréningekkel, szakemberképzéssel, kereskedelemmel és egy fantasztikus szekszárdi kávézó üzemeltetésével foglalkozik. Folyamatosan kutat és keresi az újítás lehetőségét. A nyereményt a saját és a szakma fejlődésére fordítaná. Kisebb részét tanulásra és kutatásra használná, nagyobb részéből pedig olyan centrum létrehozására használná fel, amelyben a Magyar Barista Válogatott felkészülését segítené a világversenyekre.

"Segíteni az ifjú és tehetséges baristákat. Ezért vagyok itt."

ITT SZAVAZHATSZ RÁ

A Vizuális Művészetek kategória jelöltjeit >> itt ismerheted meg!

A Zene kategória fiatal tehetségeit >> itt ismerheted meg!