Szeptember havi horoszkóp: az őszi napéjegyenlőség reményt hoz a jövőbe

Borítókép: Szeptember havi horoszkóp: az őszi napéjegyenlőség reményt hoz a jövőbe Forrás: Canva (ifc2)
Az évszakok váltakozása mindig is az emberi élet és az asztrológiai események értelmezésének alapja volt. Ahogy a forró nyári napok lassan hűvösebb őszi estékké válnak, a csillagállások is átalakulóban vannak. Az égbolt változásai és a bolygók mozgásai jelzik az új energiákat és lehetőségeket, amelyek az asztrológiai térképeinkbe érkeznek. Tekintsünk hát rá, hogy milyen asztrológiai változások jöhetnek a nyárból az őszbe lépve.

Szeptemberben haladunk előre az augusztusi olykor izzasztó helyzetek okozta letargiából, és lehet, hogy néhány elakadt probléma is megoldódni látszik. Asztrológiai szempontból a szeptember egyszerű, egy üres tér, amely tele van lehetőségekkel. Segít meglátni, hogy minek kellene még a helyére kerülnie. De ez nem jelenti azt, hogy ezt a helyet túlbonyolítással kell kitöltened. Adj hálát a bőségért és a nyár terméséért, és üdvözöld az előtted álló hosszabb éjszakákat és hidegebb nappalokat, élvezd a szeptemberrel járó változásokat. Bármit is csinálsz, az őszi napéjegyenlőség arra ösztönöz, hogy reménnyel tekints a jövőbe.

Forrás: Canva (jacobchuk)

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Az elmúlt hónap letargiája véget ér. Bizonyos szinten jó érzés végre elkezdeni haladni néhány elakadt projektben, vagy ha az időjárás hatása alatt voltál, jó érzés lesz energikusabbnak lenni. A nyár utolsó napjainak beköszönte segíthet tisztázni néhány életcélodat és álmodat. Folytasd ott, ahol abbahagytad, lassan, de biztosan.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Az őszi napéjegyenlőség általában kellemes újraindítás számodra, kedves Mérleg. Kiváló alkalom arra, hogy visszahúzódj, prioritásként kezeld a magadra szánt, gondolkodással teli időt, és csendben éld napjaidat szándékkal és céllal. Ennek nem kell passzivitásba fordulnia – néha éppen ellenkezőleg. Az elfoglaltság közepette hozd vissza a tested szükségleteire való összpontosítást, ahogy haladsz előre az év utolsó negyedében.

Skorpió (október 23. - november 21.)

A tavasz és a nyár kétségtelenül mozgalmas volt számodra, kedves Skorpió. Még akkor is, ha úgy érzed, hogy az eredmények nem voltak azonnal egyértelműek, valószínű, hogy az elmúlt néhány hónap szükséges változásokat eredményezett, különösen a munkádban és az egész életutadban. Valószínűleg azon kaptad magad, hogy újra kapcsolatba kell lépned a környezetedben lévő értékes emberekkel. A jó hír az, hogy az őszi napéjegyenlőség általában a lelassulás és a befelé haladás jele – különösen számodra. Ha teheted, hárítsd el a felelősséget, és tölts több időt a remetebarlangodban.

Forrás: Canva (ifc2)

Nyilas (november 22. - december 21.)

Itt az ideje, hogy megvalósítsd azokat az ötleteket, amelyeken az elmúlt hónapokban ültél. Akár személyes, akár munkaorientált természetűek, itt az ideje, hogy cselekedj, még akkor is, ha a körülmények nem a legideálisabbak. Valószínűleg többet fogsz tanulni menet közben, ahelyett, hogy a „tökéletes időzítésre" várnál. A legjobb idő az, amikor belefogsz. Bízz magadban jobban, és támaszkodj a játék és a kreativitás érzésére, amely jelenleg elérhető számodra.

A többi csillagjegy szeptemberi horoszkópját a lenti galériában tudod elolvasni.