JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

Borítókép: Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért Forrás: Pixabay by GuillaumePreat
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 24.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, a hét közepére minden körülmény ideálissá válhat arra, hogy egy fontos lépést megtegyél, amely később majd hozzásegíthet ahhoz, hogy elérj egy kiemelten fontos célt. Mindenképp érdemes tehát megragadnod ezt a kivételes alkalmat függetlenül attól, hogy mennyi időt és energiát kell rááldoznod, hisz régóta álmodozol a sikerről, épp ezért nincs is min gondolkodnod. Ha szükséges, vonj be másokat is a dologba, de csakis olyanokat, akikben megbízol és akik nem fogják helyetted learatni a babérokat!

BIKA (április 21-május 20)

Érzésed szerint egy bizonyos ügyet illetően abszolút nem telik az idő, mintha visszafelé gyalogolnál az úton folyamatosan. Szíved szerint két kézzel tolnád előre, ez azonban egyelőre kivitelezhetetlen, hisz vannak dolgok, amelyeket akárhogy is próbálsz, egyszerűen nem tudsz befolyásolni. Nem is érdemes felesleges köröket futnod, minden halad majd a maga medrében, nem épp abban a tempóban ugyan, ami neked jól esne, de legalább nem áll egyhelyben. Ne feledd: attól, mert bosszankodsz vagy esetleg iszonyatos tempójú rohanásba kezdesz, abban csupán jobban elfáradsz, érdemi előrelépés mégsem fog történni. Te csak csinálj mindent úgy, ahogy eddig, ne siettesd a dolgokat, hidd el, ha nem görcsölsz rá, előbb véget ér, mint gondolnád!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben nem igazán szimpatizál veled, bármilyen fórumon igyekszel elnyerni a bizalmát és a szimpátiáját, egyszerűen valahogy lepereg róla. Mivel azonban neked is van méltóságod, amit nem érdemes akárkiért sutba dobni, épp ezért igyekezz venni a jeleket és elfogadni, hogy nem kedvelhet mindenki, neked is van egy értékrended, másoknak is, s ez most épp egy olyan helyzet, ahol két értékrend nem fér meg egymás mellett. Ne okold magad, hisz semmi baj veled, csupán a rezgések nem úgy működnek közöttetek, ahogy másokkal. Ne aggódj emiatt, fogadd el és lépj tovább!

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén szokatlanul ingerlékeny vagy, apró-csepeő dolgokon húzod fel magad, amelyek tulajdonképp szóra sem érdemesek. Mivel ez a fajta belső feszültség gyakorlatilag az egész napodra rányomja a bélyegét, ezért nem igen tudsz felszbadultan mosolyogni. Mielőtt a környezetednek komolyabban feltűnik zaklatott lelkiállapotod, előtte igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a mindenkivel szemben ellenséges hangulatból ki tudj keveredni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit, tisztázd a benned dúló háború okát, köss békét magaddal és úgy éld az életed, hogy a dolgok pozitív oldalát keresed, hidd el, hosszútávon sokkal kifizetődőbb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Abszolút nem vagy egy, az árnyékától is megijedő típus, ha úgy adódik, attól sem riadsz vissza, hogy egyszerre több vasat tarts a tűzbe, emiatt szinte állandóan egy hazárdjátékot játszol, amelyben bizony legalább annyi buktató van, mint pozitívum. Mivel az élet nem ilyen egyszerű és bizony ez a fajta vakmerőség tartogathat kellemetlen tapasztalatokat is számodra, épp ezért érdemes meghúznod egy határvonalat és azt mondani, hogy felelősségteljes emberként nem szeretnél semmiféle kockázatos játékot játszani. Itt az ideje tehát annak, hogy ezt a fajta létformát átadd a nálad jóval kalandvágyóbb embereknek és olyasfajta kihívásokat teljesíts, amelyekben nem kell orosz rulettet játszanod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az esetek döntő többségében képes vagy abszolút jól gazdálkodni az idővel, józan ésszel és jól be is tudod osztani azt, hogy mikor és mi a feladat, ebből fakadóan feleslegesen soha nem futsz köröket. A hét közepére azonban teljesen összetornyosulnak a feladatok, melyet nem élsz meg éppen pozitívan. Mielőtt azonban belevesznél a kétségbeesésbe, előtte érdemes lejjebb adnod a válladra nehezedő terhekből. Fogadd el, hogy te is két lábon járó, halandó ember vagy, akinek pont annyi ideje és energiája van, mint mindenki másnak, nincsen ezzel semmi baj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Vannak emberek a környezetedben, akiket roppant nehezen tolerálsz, egyszerűn ugyanis az agyadra mennek, épp ezért igyekszel minél távolabb kerülni tőlük. A hét közepén azonban a legnagyobb bosszúságodra mégis úgy alakul a helyzet, hogy egyikükkel egy társaságba keveredsz, ami rendkívül frusztráló ugyan számodra, még sincs más választásod. Bármilyen nehéz is, igyekezz nem csupán negatív rezgésekkel hozzáállni a szituációhoz, jelezd, hogy nálad hol a toleranciaküszöb és ugyan nyitott vagy, de nem határok nélkül. Ne a konfliktust keresd mindenáron, igyekezz inkább arra összpontosítani, hogy talán ma közös nevezőre juthattok!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túl görcsösen szeretnél elérni egy bizonyos dolgot, amiről azt hiszed, mindenképp szükséged van rá, az ügy oltárán pedig bármit képes vagy feláldozni csak azért, hogy megszerezd magadnak, annak ellenére is, hogy figyelmeztető jelek sorozatát kapod, amelyek világosan megmutatják, nem is biztos, hogy több vagy jobb leszel ezáltal. Gondold végig, valóban elengedhetetlenül szükséges-e a dolog a jelenlegi életedben, s megéri-e áldozatokat hozni érte, amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, lásd be, hogy már túl nagy árat kellene fizetned és próbáld elengedni a dolgot. Annyi minden van még, ami életed során örömet okozhat, nem érdemes emiatt keseregned!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a környezetedben, aki a hét közepén olyasmire próbál rávenni, amiben te egyáltalán nem látsz fantáziát, épp ezért elég szkeptikusan állsz a kérdéshez. Nem is kell beadnod a derekadat, egyszerűen másoktól független emberként önálló véleménnyel rendelkezel, tehát azt is el tudod dönteni, mihez adod a nevedet. Amennyiben úgy érzed, hogy nincs értelme annak, amit az illető felvázol, abban az esetben lelkiismeret furdalás nélkül mondj nemet. Az, hogy megbánod-e a döntésedet, úgyis csak később fog kiderülni, de legalább a tudat nem fog terhelni, hogy hagytad magad mások által befolyásolni!

BAK (december 22-január 20)

A hét közepére annyi kört tettél már meg egy bizonyos projekt sikeréért, hogy gyakorlatilag vonszolod magad előre, fogalmad sincs, hogy bírod még ki hétvégéig. Mivel azonban valahonnan muszáj lesz erőt merítened, épp ezért igyekezz beiktatni egy-egy olyan programot, amely pihenéssel telik, mielőtt a mókuskerékben összeakadnának a lábaid. Szelektálj a feladatok között, nem kell minden apróságot elvállalnod, ne aggódj az esetlegesen befejezetlen feladatok miatt, koncentrálj most inkább a beslő békédre és arra, hogy feltöltődj. A munka megvár, csupán az nem mindegy, hogy 100%-os erőbedobással teljesíted-e vagy úgy vonszolod magad az úton, hogy azt nézni is rossz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben abszolút kompetensnek érzi magát abban, hogy gyakorlatilag minden fronton beleszóljon az életedbe, szüntelenül megpróbál irányt mutatni, ez azonban téged borzasztóan frusztrál. Épp ezért nem is kell udvariaskodó köröket futnod és illedelmességből bármit eltűrnöd, állj ki magadért és hallasd a hangodat, hogy az illető rájöhessen, hogy nem irányíthatja azt a hajót, ahol te vagy a kapitány. Ugyan lehetséges módon meglepődik majd a határozottságodon, hisz nem is gondolja rólad, hogy a jámbor külső milyen kemény egyéniséget takar, de téged ez ne zavarjon. Azért, mert mindenkivel udvarias vagy, s ritkán emeled fel a hangodat, még benned is ott van a szunnyadó oroszlán, aki nem fogja olyan könnyen hagyni magát!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepé úgy érzed, minden adott ahhoz, hogy egy általad hőn áhított dolgot megszerezz, amely ugyan anyagilag nem épp a legkedvezőbb konstrukció, mégis mivel régóta fáj a fogad rá, ezért most meghozod ezt az áldozatot. Ne legyen emiatt bűntudatod, hiszen időnként szüksége van az embernek arra, hogy a hedonizmusnak éljen, ettől nem válsz felelőtlenné sem és szerencsére nem is az utolsó tartalékodat mozgósítod azért, hogy szert tehess erre a bizonyos dologra. Ne aggódj amiatt, hogy mennyibe kerül, rengeteget dolgozol, szerencsére anyagi értelemben biztonságban vagy, így egész nyugodtan adhatsz az élvezetekre!