Nagy augusztusi horoszkóp: a szerelmi életben és pénzügyi téren rengeteg változás jön a legtöbb jegynél

Borítókép: Nagy augusztusi horoszkóp: a szerelmi életben és pénzügyi téren rengeteg változás jön a legtöbb jegynél Forrás: pexels (RDNE Stock project)
Beléptünk a nyár utolsó hónapjába. Lássuk, hogy az augusztus mit ígér a szerelmi életben és pénzügyi téren!

Mit hoz az augusztus pénzügyileg és érzelmileg?

Az augusztus lehetőséget teremt a győzelmekre és a ragyogó pillanatokra, de mivel jelenleg négy bolygó retrográd, kettő pedig a hónap során csatlakozik hozzájuk, a fejlődés lassú lesz. Lehetnek olyan pillanatok is, amikor úgy érezzük, hogy egyáltalán nem haladunk előre. A retrográdokban azonban az a jó, hogy lehetőséget adnak arra, hogy megálljunk és elgondolkodjunk, hogy mérlegeljük a legjobb döntéseket az előrelépéshez.

A retrográdok ellenére ez az augusztus forrón izzón érkezik, a szabadságszerető Vízöntőben egy stabil teliholddal. Ez a hold hasznos lehet az akadályok és az önként vállalt korlátozások leküzdésében. Mivel azonban a Vénusz retrográdja fokozza az életminőséggel kapcsolatos problémákat, ez a telihold hangsúlyozhatja a kisebb közösségeken belüli szövetségesség és és kapcsolatépítés égető szükségességét is. Mivel a Vízöntő egy közösség által vezérelt jegy is, amely kedvez a radikális változásoknak, ez az égi esemény arra ösztönöz minket, hogy górcső alá vegyük az elavult és bigott hiedelmeinket.

Forrás: pexels (Pavel Danilyuk)

Kos (március 21. - április 19.)

Szerelem: Tartasz attól, hogy magasabb szintre emeld a kapcsolatodat a pároddal. Ne aggódj, mert teljesen rendben van, ha néha így érzel. Szükséged van egy kis szusszanásra, nem kell görcsösen előre menni. Engedd, hogy a szeretet a saját tempójában bontakozzon ki anélkül, hogy sietnél vagy drámai változásokat sürgetnél. Az elkötelezett, türelmes megközelítés megalapozza a könnyebb megértést.

Pénz: Ennek a napjegynek a szülöttei ebben a hónapban jól érzik magukat, különösen a második két hétben. Ez jó alkalom arra, hogy új készségek elsajátításába fektess be. Ez nemcsak szélesíti a látókörödet, hanem kamatoztatni is tudod a munkahelyeden. Az augusztus jó időszak a szakmai terjeszkedésre és növekedésre. Itt az ideje befektetni. A tanács az, hogy ne válj meggondolatlanná a pénzeddel, és befektetés előtt figyelj a papírmunkára.

Bika (április 20. - május 20.)

Szerelem: Az elégedettség érzése önt el téged. Az érzelmi beteljesülés, amit most tapasztalsz, a pozitivitás erőteljes érzését fogja létrehozni, aminek nehéz lesz ellenállni. Megérted a kapcsolatod ápolásának jelentőségét, és ebben a hónapban mindent megteszel annak érdekében, hogy a partnereddel megosztott kötelék erős és élénk maradjon.

Pénz: Bika napjegyű emberek kicsit csalódni fognak ebben a hónapban. A munka lassú lesz, és minden erőfeszítés ellenére előfordulhat, hogy nem leszel képes elérni a vágyott eredményt. A költségek nemkívánatos szintre emelkednek, és lehetnek veszteségek. Ebben a hónapban azt tanácsoljuk, hogy ne fektess be nagyobb összegeket, és maradj távol a kereskedéstől.

Ikrek (május 21. - június 20.)

Szerelem: A csillagok arra ösztönöznek, hogy erősítsd meg érzelmi kötelékedet azáltal, hogy erkölcsi támogatást nyújtasz partnerednek. Mutasd meg neki, hogy törődsz vele, légy a bizalmasa, és teremts biztonságos teret az értelmes és bensőséges párbeszédhez. Ha egyedülálló vagy, ez a hónap tökéletes alkalom arra, hogy támogatásért fordulj barátaidhoz és családodhoz. Nyílj meg és öntsd ki a szívedet!

Pénz: Az Ikrek számára az augusztus jó hónap lesz a lehetőségek szempontjából. Ébernek kell lenned, és készen kell állnod arra, hogy megragadd őket. Lehet, hogy nagyon jövedelmező állásajánlatot vagy előléptetést kapsz, nagy fizetésemeléssel. A munkával kapcsolatos utazások hasznosak lehetnek, és új lehetőségek nyílhatnak meg. A múltbeli befektetéseid gazdag osztalékot hoznak.

Rák (június 21. - július 22.)

Szerelem: Ha van valami rossz érzés benned, legyen az aggodalom, félelem vagy múltbeli hiba, ne habozz felfedni a partnerednek. Az, hogy megosztod a legbensőbb gondolataidat, megmutatja kedvesednek, hogy teljes mértékben megbízol benne, erősítve a bizalom és a megértés kötelékét. Az egyedülállók számára egy váratlan találkozás jelentős kapcsolathoz vezethet. Maradj nyitott a lehetőségekre, és hagyd, hogy a szeretet utat találjon a szívedhez.

Pénz: A Rák napjegyűek ebben a hónapban küzdenek a pénzügyeikkel. A pénz jönni fog, de a kiadások nagyon magasak lesznek. Egyes családi kötelezettségek szintén megcsapolhatják a banki egyenlegedet. Legyen szó munkáról vagy üzletről, nem valószínű, hogy most van itt az ideje a váltásnak, mert nem biztos, hogy gyümölcsöző lesz.

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)

Szerelem: A domináns személyiséged néha beárnyékolhatja partnered igényeit és vágyait. Maradj kicsit a háttérben, add meg kedvesednek a lehetőséget, hogy elmondja érzéseit. Engedd el az irányítás szükségességét, és nyisd meg a szívedet a szeretettel járó sebezhetőség előtt. Mély és tartós kapcsolatot fogsz találni, ha anélkül adsz, hogy bármit is várnál cserébe. Szinglik, óvakodjatok attól, hogy hagyjátok, hogy büszkeségetek beárnyékolja a valódi kapcsolatokat.

Pénz: Az Oroszlán jegyűeknek a legjobbat kell kihoznia ebből az átmenetből, mivel a csillagok mind úgy állnak majd, hogy kedvezzenek neked törekvéseidben. Nemcsak anyagi biztonságot, hanem elégedettséget is élvezhetsz a munkahelyeden. Bármilyen bővítési terved van, abba most kell belevágni. A vállalkozásaid gyümölcsözni fognak. Lehet, hogy díjat vagy elismerést zsebelhetsz be a hónap során. A korábbi befektetések gyümölcsözőek lesznek.

Forrás: pexels (Mikhail Nilov)

Szűz (augusztus 23. - szeptember 22.)

Szerelem: Szerelmi kérdésekben a csillagok arra ösztönöznek, hogy ne félj attól, hogy egy kicsit önző vagy. Igen, ellentmondásosnak tűnhet, de elengedhetetlen, hogy megértsük az igényeinket és azt, hogy mi tesz igazán boldoggá. Ha egyedülálló vagy, szánj időt az önfelfedezésre és a személyes fejlődésre összpontosíts. Azok számára, akik elkötelezett kapcsolatban élnek, rendben van, ha azt kérik, amire vágynak. Partnered értékelni fogja sebezhetőségedet, erősítve a köteléket.

Pénz: A Szűz jegy szülöttei jól kezdik a hónapot, de mérsékelt eredménnyel zárják. Néhány váratlan probléma lelassítja a haladást. Óvatosnak kell lenned, miközben kollégáiddal és főnökeiddel dolgozol, kommunikálsz. Előbb gondold át, amit mondani szeretnél, mielőtt tényleg kimondanád. Legyél felkészülve néhány veszteségre.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Szerelem: Lehet, hogy kissé túlterheltnek érzed magad a határidők, a házimunkák és a munkáddal járó nyomás miatt. Ezek a külső tényezők megnehezítették számodra, hogy bensőséges kapcsolatba kerülj a partnereddel, vagy új emberekkel találkozz, de ne hagyd, hogy ez elbátortalanítson. Ehelyett összpontosíts a már meglévő kapcsolat ápolására. Használd ki a rendelkezésére álló időt, és összpontosíts a kis mérföldkövek elérésére.

Pénz: A Mérleg túlhajszolt lesz, kielégítő eredmények nélkül. A tanács az, hogy tervezz előre, és a munkád egy részét delegáld. Lehet, hogy a dolgok nem a tervek szerint mennek, és a felelősség rád hárulhat. Előfordulhat, hogy a jövedelem alacsonyabb lesz a vártnál, ami pénzügyileg korlátoz. A jó hír az, hogy a hónap előrehaladtával a dolgok javulni fognak.

Skorpió (október 23. - november 21.)

Szerelem: Összpontosíts egy olyan kapcsolat ápolására, amely nem ismer határokat. Engedd el annak szükségességét, hogy irányítsd vagy manipuláld a helyzeteket, hogy azok megfeleljenek az elvárásaidnak. Ehelyett engedd, hogy a szeretet természetes módon áramoljon, elvárásoktól mentesen. Az egyedülálló emberek számára a csillagok azt üzenik, hogy engedj el minden előítéletet, és feltételt egy új kapcsolat kapujában. Nyisd meg a szívedet az új kapcsolatokra, és fogadd el a váratlant.

Pénz: A Skorpió számára lassan indul az augusztus késedelmes projektek és néhány akadály miatt. A pénzügyi források kimerülhetnek és ez nyugtalanná tehet. A csillagok azt jósolják, hogy riválisaid a munkahelyeden és az üzleti életben felülkerekedhetnek rajtad, de a kemény munkád és a lelkesedésed segít átvészelni a helyzeteket. A hónap vége felé a dolgok felélénkülnek.

Nyilas (november 22. - december 21.)

Szerelem: Bár egy kapcsolat vége nyomaszthatja a szívedet, megkönnyebbülést is érezhetsz, tudva, hogy a legnagyobb kihívást jelentő rész már mögötted van. Itt az ideje, hogy meggyógyulj, újra összekapcsolódj önmagaddal, és elfogadd a szabadságot, ami az egyéniséged újrafelfedezéséből fakad. Ne nyomd el az érzéseidet; inkább ismerd el őket, mert kulcsfontosságúak a gyógyulásod útján.

Pénz: Ez a napjegy a Jupiterrel mint uralkodó bolygóval ebben a hónapban virágzik. Elismeréseket fogsz bezsebelni eredményeiért és kemény munkádért. A csillagok elégedettséget és növekedést jósolnak a munkahelyen – legyen szó munkáról vagy vállalkozásról, pénzügyileg jövedelmező lesz. A tanács az, hogy ellenőrizd a kiadásaidat és mérsékeld a költekezést.

Bak (december 22. - január 19.)

Szerelem: Az egyedülálló emberek számára a csillagok azt jelzik, hogy ebben a hónapban találkozhatsz valakivel, aki rendkívüli. Ez a találkozás egyszerre lehet izgalmas és félelmetes. Ne félj megmutatni a valódi énedet, mert ez vonzza a megfelelő embert, aki értékel és elfogad téged olyannak, amilyen vagy. Ha kapcsolatban vagytok, ez egy tökéletes időszak arra, hogy együtt fedezzétek fel önmagatok új oldalait.

Pénz: Ennek a napjegynek a szülöttei augusztusban hullámvölgyekkel néznek szembe. A költségeid az egekbe szöknek, és küzdesz majd azok fedezéséért. Előfordulhat, hogy nézeteltérések adódnak a munkahelyeden, és a kollégák együttműködésének hiánya lelassítja a munkahelyi tempót. Egy törekvés sikeréhez fontos a csapatmunka, és ezen kell dolgozni.

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Szerelem: A partnered minden együtt töltött pillanatot nagyra értékel. Jelenléted megnyugtató energiát hordoz, amely vigaszt nyújt a másiknak. Ebben a hónapban találj időt arra, hogy fontos beszélgetéseket kezdeményezz és szívből jövő gesztusokat tegyél. Partnered értékelni fogja figyelmedet és elkötelezettségedet a kettőtök közötti kötelék elmélyítése iránt. Ha egyedülálló vagy, ajánld fel figyelmes jelenlétedet és támogatásodat potenciális partnerednek anélkül, hogy bármit is várnál cserébe.

Pénz: Ennek a napjegynek a szülöttei ebben a hónapban pénzügyi felfordulással néznek szembe. A kollégák és a partnerek nem lesznek együttműködők, keményen meg kell küzdened a célok eléréséért. A diszharmónia sokba kerülhet neked, projektek és megrendelések lemondásához vezethet. Ebben a hónapban azt tanácsoljuk, hogy próbálj meg harmonikus munkahelyi légkört teremteni.

Halak (február 19. - március 20.)

Szerelem: Ha múltbeli hibák vagy hűtlenség miatt nehézségeket tapasztaltál a kapcsolatodban, a csillagok átgondolt megközelítést javasolnak. Hallgass a szívedre, mert az ismeri érzelmeid és vágyaid mélységeit. Néha a második esély mélyreható átalakuláshoz vezethet, feltéve, hogy mindkét partner hajlandó valódi erőfeszítéssel és megértéssel megoldani a problémákat.

Pénz: A Halak jegyűek sem átlagos hónapra készülnek. A munkahelyi nyomás magas lesz, a hozamok alacsonyak, elégedetlenséget és nyugtalanságot okozva. A kiadásaid jelentősen megugranak, és előfordulhat, hogy felül kell vizsgálnod a korábbi költségvetésedet. A hónap második felében a dolgok jobbra fordulnak, de figyelned kell.

Forrás 1., forrás 2., forrás 3.