Napi horoszkóp november 2.: a Kosok elégedettek lehetnek a teljesítményükkel, az Ikreknek különleges élményben lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp november 2.: a Kosok elégedettek lehetnek a teljesítményükkel, az Ikreknek különleges élményben lehet részük Forrás: Pixabay by sciencefreak
A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 2.

KOS (március 21. - április 20.)

Teljes mértékben elégedett vagy a mai teljesítményeddel, mindent sikerült ugyanis a terveid szerint elrendezni. Szerencséd volt, hiszen jól éreztél rá a tempóra, abszolút nem csaltak a megérzéseid, így tudhatod magadénak ma az általad elért eredményt. Épp ezért este főzz egy finom vacsorát, hívd át a legjobb barátnődet és csapjatok egy csajos estét. Megérdemled, sokat dolgoztál, itt az ideje a kikapcsolódásnak!

BIKA (április 21. - május 20.)

A hét második felében valaki próbál belerántani a katyvaszba, amihez neked abszolút semmi közöd, mi több, méterekkel távol állsz tőle. Ne engedd tehát magad befolyásolni, határozottan állj a sarkadra és világosan közöld az illetővel, hogy jobbam teszi, ha távolmarad tőled, ha nem akar a haragoddal találkozni. Ne engedd, hogy bárki erősebbnek higgye magát nálad és olyasmit erőltessen rád, ami kilométerekkel távol áll tőled!

IKREK (május 21. - június 21.)

Különleges élményben lehet részed a hét második felében, a barátaid ugyanis olyan programra hívnak, amelynek minden pillanata aranyat ér számodra. Épp jókor jött a kikapcsolódás, hiszen mostanában nagy volt a nyüzsgés körülötted, kezdtél kissé kimerülni, ma azonban végre kieresztheted a fáradt gőzt. Hálás lehetsz azért, hogy ilyen barátaid vannak, ők ugyanis pontosan tudják, hogy mikor mire van szükséged, most például abszolút beletrafáltak, hiszen ennél jobb programot keresve sem találhattak volna számodra!

RÁK (június 22. - július 22.)

Végre egyenesbe kerülnek a dolgaid a hét második felében, nem kell azon aggódnod, hogy mi lesz a végkimenetel, megnyugodthatsz, hiszen pontosan tudod, hogy mindent megtettél a folyamatban lévő ügyek érdekében, akárhogyan is alakulnak. Bár nem vagy kifejezetten a „kihívásokat mindenáron kereső” típus, most mégis kedved van valami tőled szokatlanhoz, olyasmihez, ami kimozdít a megszokottságból és talán súrolja az extremitás határát is. Nyiss az új felé, még ha ismeretlen is, mert lehet, hogy nem bánod meg!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Ez a hét elég húzósra sikeredett, egyik feladatból a másikba estél, mi több, megesett, hogy egyszerre több fronton kellett helyt állnod, ennek következtében mostanra kezded elveszíteni a fonalat. Mielőtt azonban teljesen belegabalyodsz mindenbe, érdemes rendet tenned magad körül és arra összpontosítani, hogy mindennek szép lassan pont kerüljön a végére. Mindemellett persze hagyj időt a pihenésre is, hisz ha teljesen lemerülsz, akkor esélyed sem marad arra, hogy végül kibogozd a szálakat!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Annak ellenére, hogy a mostani egy rövid munkahét, valahogy mégis azt érzed, hogy egyre inkább fogytán vannak az energiatartalékaid, egyfajta őszi fáradtság kezd úrrá lenni rajtad. Felfoghatod ezt egy jelként is, érdemes lenne egy kis pihenést beiktatnod, illetve korlátokat szabni magadnak és kevesebb feladatot elvállalnod. Inkább kevesebbet csinálj jobban, mint többet sekélyesen, esetleg hibát hibára halmozva. Faragj a megfelelési kényszerből, hisz a legfontosabb, hogy magadnak megfelelj!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

Segíteni szeretnél a hét második felében, mindenáron előre lendítenél ugyanis egy olyan ügyet, amelyben csupán kívülállóként szerepelsz. Emiatt azonban nem tudod objektíven megközelíteni, nem látod egy-egy meghozott döntés következményét és visszahatását, illetve nem te leszel az, akinek a felelősséget vállalnia kell majd a későbbiek folyamán. Épp ezért jobb talán háttérbe húzódnod, mielőtt hangosan nyilvánítod ki szubjektív véleményedet, illetve helytelen tanácsokat adnál, hisz ettől a későbbiekben egyfelől felelsleges felelősség terhel majd, másrészt pedig csupán lelkiismeret-furdalást okozol magadnak.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

Teljes emberként vagy benne egy bizonyos projektben, a hét második felében azonban elbizonytalanodni látszol, az az érzésed, hogy kezdesz letérni a megfelelő útvonalról és ez az, ami kétségbe ejt. Mielőtt azonban eluralkodna rajta ez az érzés, előtte próbáld átgondolni, hogy vajon mindent megfelelően csinálsz-e, hiszen könnyen lehet, hogy itt-ott változásokat kell eszközölnöd, amelynek köszönhetően végül minden visszaáll a helyes kerékvágásba, te pedig végre kifújhatod magad. Fel ne add!

NYILAS (november 23. - december 21.)

Abszolút a tökéletesség híve vagy, nem tudod feldolgozni, ha bármi hiba csúszik a számításodba, ennek okán sokszor ingerültté válsz, ha valami nem aszerint történik, ahogy tervezted. A hét második felében pont emiatt kerülhetsz konfliktushelyzetbe, melyben hajlamos vagy elvetni a sulykot és olyat mondani, amely nem vet rád túl jó fényt. Mielőtt tehát mélyebb pontra kerülsz, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet és diplomatikusabb reakciót mutatni, az ugyanis nem lehet célod, hogy emiatt forogj közszájon. Hidd el, jobban jársz, ha előbb gondolkodsz, mint utóbb!

BAK (december 22. - január 20.)

A hét második felében végre elkezdhetsz pontot tenni az folyamatban lévő ügyeid végére, úgy tűnik ugyanis, hogy végre ideálisak a körülmények ahhoz, hogy egyikét- másikát lezárhasd végre. Nem kell eszeveszetten rohannod, inkább az lebegjen a szemed előtt, hogy minőségi munkát adj ki a kezedből. Este pedig menjetek el a barátaiddal a moziba, vacsorázzatok valami finomat egy hangulatos étteremben, hiszen a kikapcsolódás legalább olyan fontos, mint az, hogy minden sínen legyen!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

A hét második felében végre hangosan is kinyilváníthatod a véleményedet, nem kell ugyanis a továbbiakban tűrnöd azt, ahogyan bizonyos emberek a környezetedben viselkedned veled, hisz neked is van emberi méltóságod. Mielőtt azonban a sarkadra állnál, előtte gondolj arra, hogy mindenképp úgy érdemes hangnemet választanod, hogy ne te legyél a végén a helyzet fekete báránya. Persze, abszolút jogodban áll megvédeni magad, csupán az nem mindegy, hogy milyen formában teszed. Minden körülmények között légy diplomatikus, így te is nyugodtabban alszol majd!

HALAK (február 20. - március 20.)

Abszolút nem fűlik a fogad egy bizonyos feladathoz a hét második felében, nincs azonban választásod, hisz muszáj elvégezned. Emiatt elég feszült hangulatba kerülsz és pillanatnyi felpaprikázottságod okán ingerülten reagálsz. Mivel nem egy eldöntendő kérdésről van szó, épp ezért végy három mély levegőt és veselkedj neki, hiszen így csak te kerülsz bajba. Jó ügyért kell dolgoznod, szedd tehát össze magad és fuss neki, hidd el, abszolút tiszta lelkiismerettel fogsz később rátekinteni, ha most beleállsz a helyzetbe!