Novemberi horoszkóp: a Skorpió a sötétbe vezető energiáival hat ránk

Borítókép: Novemberi horoszkóp: a Skorpió a sötétbe vezető energiáival hat ránk Forrás: Canva (Dzhulbee)
Hányszor születhetünk újjá egy élet alatt? Többször, mint amennyit meg tudunk számolni. Van abban valami szép, ahogy rétegről-rétegre haladunk egyre beljebb, hogy visszatérhessünk a legigazabb lényegünkhöz. A Skorpió-szezon szívében vagyunk. Ez az az időszak, amikor erőteljes belső átalakulásokon megyünk keresztül, csillogó pillangókként bújunk elő gubóinkból. Lássuk, mit hoz a november az egyes csillagjegyeknek!

Erőteljes napokat élhettünk át az október 28-i telihold óta. Betekintést nyerhettünk, sugallatot, megérzést, bevillanást láthattunk abból, mit érhetünk el, ha teremtünk. A fényes Hold ereje november 13-ig folyamatosan csökken, amikor is az újhold a Skorpióban egy új fejezet hajnalát jelzi. Ez egy igazán transzformáló utazás, amely sokszor úgy tűnhet, hogy megjárjuk a poklok-poklát, de soha ne feledjük: sötétség nélkül nincs világosság! A következő hetek felfedik saját rejtett mélységeinket, ezzel arra késztetve minket, hogy szembenézzünk árnyékoldalunkkal.

Nagy erőre és kitartásra lesz szükségünk, hogy a legmélyebb érzéseinkkel is szembe tudjunk nézni, hogy aztán a november 27-én felragyogó teliholdkor mindannyian feltegyük magunknak a kérdést: valóban a valódi igazságunkban élünk-e, vagy mindvégig álarcot viseltünk?

Érdemes figyelni a jelekre, előfordulhat, hogy onnan kapunk üzenetet, ahonnan nem is várnánk.

Forrás: Canva (yacobchuk)

Lássuk, mit üzennek a csillagok az egyes jegyeknek részletesebben?

Kos (március 21.- április 19.)

Számíts arra, hogy elfoglalt leszel, ezért néhány eseményről le kell mondanod. Számíts a váratlanra 11-én. 13-án az újhold a Skorpióban támogathat abban, hogy megérezd, hol szükséges megtapasztalnod a legnagyobb átalakulást az életedben. A pénzügyektől kezdve a kapcsolatokig vagy akár a belső bizalomig. Tisztázd, hol kell változnod. Az álmok betekintést nyújthatnak számodra abba, hogyan kereshetsz több pénzt 17-én és 18-án. Ne hagyd, hogy 25-én eluralkodjanak rajtad a frusztrációk. November 27-én a telihold az, ami segíthet kitalálni, hogyan teheted sokkal reálisabbá terveidet.

Bika (április 20. - május 20.)

Attól a pillanattól kezdve, hogy beléptél ebbe a világba, extra érzékeléssel voltál megáldva, ami miatt gyakran érzékenyebb vagy a külvilág történéseire. Ne higgy el mindent, amit a barátok mondanak neked 3-án. Ahogy a Vénusz 8-án befut az egészség házába, elkötelezheted magad egy új rutin mellett, amelyet valójában nem kell túlbonyolítani. Lehetővé teszi, hogy teljes egészében belakd a testedet. A múlt hónapi, október 28-i teliholdfogyatkozás a Bikában arra késztethetett, hogy elgondolkodj a korábbi kapcsolataidon. Most abban a helyzetben vagy, hogy új kezdetet teremthetsz a kapcsolataidban, megszabadulva a múlt kísérteteitől. Amikor a Mars arra ösztönöz, hogy 24-én kapcsolatba lépj az ősi ösztöneiddel, eltökéltebb leszel, mint valaha. A november 27-i telihold fáklyaként szolgál a mentális köd eloszlatására, lehetővé téve látásmódod bővítését.

Forrás: Canva (primipil)

Ikrek (május 21. - június 21.)

Kreatív szikrád lángol, olyannyira, hogy azon kaphatod magad, hogy teljesen belefeledkezel az elfoglaltságaidba. Ahogy a Vénusz november 8-án becsúszik a kreativitás házába, inspirációt érezhetsz arra, hogy megváltoztasd a külsődet és felfedezd spontán természeted új dimenzióit. Merj könnyed és spontán lenni, hogy a szenvedélyek újra felkavarodjanak. Ha olyan kapcsolati kérdéseid vannak, melyek megoldásra vártak, ezeket november 24-én tisztázhatod. 13-án az újhold a Skorpióban támogathat abban, hogy átrendezd karriercéljaid prioritásait. Ez a tökéletes idő a munka határainak felállításához, amely tiszteletben tartja az énidődet és értékes energiádat. Ne higgy el mindent, amit 27-én hallasz!

Rák (június 22. - július 22.)

Ez egy kellemes és hangulatos hónap lesz a számodra. November 8-a környékén a lakberendezés, a környezetedet rendbetétele fog ösztönözni. Használj füstölőket, hogy megtisztítsd az életteredet. Rákként az otthonod privát szentélyként szolgál, lehetővé téve, hogy elmenekülj a külvilág zajától. A biztonság az, amit ebben a hónapban keresel, és így, ha közel maradsz ahhoz, amit otthonnak hívsz, akkor nem érhet baj. Ha egy kreatív válságba kerültél, megkönnyebbülhetsz, hogy a szabadesésed hamarosan véget ér, amikor a Skorpióban lévő újhold 13-án megvilágítja a kreatív potenciál házát. Ahogy a telihold az Ikrekben feloldja tudatalattid kapuit november 27-én, elkezdheted elválasztani a valóságot az irracionális félelmeidtől. Időnként ez a két birodalom egybeolvadhat, de a tudattalan elméd befogadó, lehetővé téve számodra, hogy felfedd a félelmeid gyökereit.

A többi csillagjegy novemberi horoszkópját a lenti galériában tudod elolvasni.