Napi horoszkóp november 26.: a Mérlegek napját váratlan események befolyásolják, a Nyilasoknak érdemes mérlegelniük a kockázatokat

Borítókép: Napi horoszkóp november 26.: a Mérlegek napját váratlan események befolyásolják, a Nyilasoknak érdemes mérlegelniük a kockázatokat Forrás: Pixabay by nymixArt
A csillagok a hét utolsó napján is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 26.

KOS (március 21. - április 20.)

A hét utolsó napján olyan lehetőség kínálkozik, amit érdemes megragadnod, hiszen ha most nem élsz vele, azt később valószínűleg nagyon megbánnád. Van persze bizonyos kockázata a dolognak, te pedig köztudottan szeretsz biztonsági játékot játszani, ennek okán hezitálsz kissé. Mindemellett azzal is tisztában vagy, hogy amennyiben nem használod ki az alkalmat, abban az esetben megint csak messzebb kerülsz az álmaid megvalósításától. Így egy próbát a dolog biztosan megér, mégse kergesd görcsösen a sikert, vedd lazábbra a figurát, s add önmagadat, meglátod, sokkal könnyebb lesz!

BIKA (április 21. - május 20.)

A múltban szerzett kellemetlen tapasztalatok és csalódások miatt csak óvatosan engeded közel magadhoz az embereket, attól félsz ugyanis, ha bárkinek bizalmat szavazol, szinte biztosan vissza is fog élni vele. A magad köré húzott falak között azonban hamarosan elég magányos leszel, s így nem-igen találod majd meg a boldogságot sem. Nem kell mindenkit azonnal a kebledre ölelni, de be kell látnod, hogy sokkal könnyebb, ha vannak körülötted olyan emberek, akikkel megoszthatod a bánatodat, akikre számíthatsz a bajban, s akik ugyancsak számíthatnak rád. Hidd el, nagyon jó érzés, amikor valakinek a vállán kisírhatod magad, s ha van kivel együtt örülni. Tehát érdemes nyitottabbnak lenned!

IKREK (május 21. - június 21.)

Rendkívüli precízitással számítottál ki egy bizonyos helyzetet, igyekeztél valamennyi lehetséges bizonytalansági tényezőt kiküszöbölni, ennek ellenére mégis porszem kerül a gépezetbe, s emiatt muszáj megállnod, hogy korrigáld a hibát. Borzasztóan bosszant a kialakult helyzet, nincs azonban vesztegetnivaló időd. Állj meg egy pillanatra, s gondold át újra az egészet, hátha valahol mégis tévedtél. Tartsd azért nyitva a szemed, s ha a célhoz vezető úton valamilyen nem várt nehézség adódik, akkor cselekedj annak megfelelően!

RÁK (június 22. - július 22.)

Ugyan elégedett vagy a jelenlegi életeddel, sokan a környezetedben mégis a szemedre vetik, hogy nem ott kellene tartanod, ahol éppen most vagy. Ne foglalkozz azonban mindig azzal, hogy ki mit mond, hiszen ha állandóan másokra figyelsz, s valamennyiük elvárásainak igyekszel eleget tenni, abból elég nagy összevisszaság lesz, mert ahány ember, annyiféle ötlet. Honnan tudnák, hogy te mit szeretnél, s mibe mennyi energiát fektettél? Egyetlen percre se feledd, hogy a saját sorsodnak te vagy a kovácsa. Ha azonban megfontolásra érdemes tanácsot kapsz, azért azt ne utasítsd kapásból vissza, hátha valaki tényleg a javadat akarja!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.)

Hosszabb ideje küzdesz egy olyan dologgal, amelynek már régen pontot kellett volna tenni a végére, de folyton közbejött valami, ami elterelte a figyelmedet. Egyszer azonban – akár tetszik, akár nem – rendet kell tenned magad körül, hiszen éppen elég álmatlan éjszakád volt már. Lehetséges, hogy ehhez a hét utolsó napján jött el a megfelelő pillanat. Szedd össze a gondolataidat, koncentrálj erre az egyetlen ügyre – eddig is túl sokat kínlódtál már miatta –, s próbáld megtalálni a kivezető utat. A megoldás kulcsa a te kezedben van, ezért vegyél egy nagy levegőt, zárj le mindent, csak azután jöhetnek az új kihívások!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.)

Borzasztóan koncentrálsz egy bizonyos feladatra a hét utolsó napján, ebből fakadóan semmi másra nem marad sem időd, sem energiád. Mivel azonban a hétköznap nem annyira alkalmas a pihenésre és a kikapcsolódásra, épp ezért érdemes gondolnod arra, hogy erőt gyűjts az előtted álló kihívások teljesítéséhez. Nem biztos, hogy mindenen felül érdemes a pihenésedet feláldozni, inkább keress olyan kikapcsolódási lehetőséget, amely feltölt. Hidd el, a halasztható feladatok megvárnak, a legfontosabb az, hogy kipihent legyél!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.)

A hét utolsó napja lesz az, ami tele van váratlan eseményekkel, amelyekre abszolút nem voltál felkészülve. Nem is tudod hirtelen eldönteni, hogy épp mihez nyúlj, emiatt a nagy káoszban kezd a kezeid közül kicsúszni minden. Mielőtt azonban baj lesz belőle, előtte gondold végig, melyik lábad melyik után teszed, hiszen ha hasra esel, akkor bizony jóval nehezebb lesz ennyi teherrel a válladon felállni. Nem hajt a tatár, ne kapkodj, mindent szép sorjában intézz el, igyekezz maradéktalanul befejezni az általad megkezdett folyamatokat, majd dőlj hátra és egy pohár bor kíséretében fújd ki magad!

SKORPIÓ (október 24. - november 22.)

Noha teljesen másként tervezted a hétvégédet, mégis tennivalók sora zúdul rád, hirtelen azt sem tudod, mihez kapj, s hogyan oszd be a rendelkezésedre álló időt. Egy percig sem kell azonban emiatt idegeskedned, hiszen rendelkezel éppen elég tapasztalattal, s ha összeszeded magad, akkor valamennyi problémát gyorsan képes leszel megoldani. Először gondold át a helyzetet, állíts fel a tennivalók között fontossági sorrendet, s azután szépen egymás után állj neki mindennek! Korántsem olyan kilátástalan szituáció, mint amilyennek első pillantásra tűnik, s ha elég ügyes leszel, még egy esti mozira is jut majd időd!

NYILAS (november 23. - december 21.)

Olyan szituáció adódik a hét utolsó napján, amelyben rád számítanak a körülötted élők hogy te majd megoldod egycsapásra. Mivel azonban kétségtelenül kockázatos vállalkozás lenne részedről az, hogy mindenféle mérlegelés nélkül belemenj olyasmibe, amibe rajtad kívül mások nem biztos, hogy belemennének, épp ezért érdemes mérlegelned azt, hogy mások érdekében mekkora áldozatokat vállalsz. Amennyiben sikerrel jársz, abban az esetben sokan hálásak lesznek neked és a népszerűségi indexed is az egekbe emelkedik, ám amennyiben nem, abban az esetben bizonyosan csúfos bukás lehet a vége!

BAK (december 22. - január 20.)

Egyszerűen értetlenül állsz bizonyos emberek viselkedése előtt, akárhogy gondolkodsz, nem fér a fejedbe, hogyan képesek egyesek a saját céljaik elérése érdekében mintegy bulldózerként keresztülgázolni másokon. Mivel szerencsére ez a te értékrendeddel abszolút összeegyeztethetetlen, nem is szeretnél semmiképp közelebbi kapcsolatot ápolni ezen személyekkel, hisz egyfelől abszolút nem kívánsz vegyülni, másfelől nyilván egy örökös rettegés lenne az életed, hogy vajon te mikor kerülsz sorra. Sokkal bölcsebben teszed, ha a saját utad járod és nem kényszeríted bele magad olyan szituációkba, ahol szinte biztosan eleve elrendelt a szereped és a végeredmény is. Mindenképp a saját boldogságod helyezd előtérbe, ne ezekre az emberekre koncentrálj!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 19.)

Akad egy személy a környezetedben, akinek mindenáron segíteni szeretnél, mert úgy érzed, hogy nélküled soha nem tudja sikerrel venni az útjába került akadályt. Ám mivel az illető erre nem tart igényt, így hiába is próbálod erőszakosan tovább győzködni, legfeljebb sértődés lesz a vége. Ne nyomulj tehát, inkább hagyd, hadd járja a maga útját, a legtöbb, amit megtehetsz, hogy biztosítod: még sok hasznos ötleted van a számára, továbbra is mellette állsz, s ha úgy érzi, hogy szüksége van rád, csak szólnia kell.

HALAK (február 20. - március 20.)

A hét utolsó napján ugyan megfelelő tempóban haladnak az ügyeid, valamiért azonban hirtelen türelmetlenné válsz és sürgetni kezded az eredményt. Amikor pedig valaki figyelmeztetni szeretne, hogy teljesen felesleges kapkodni, ezt a jó szándékú jelzést arrogánsan visszautasítod, amit az illető meglehetős döbbenettel fogad, talán még meg is sértődik miatta. Lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz, nem hajt a tatár!