2022-ben is ennek a négy csillagjegynek a szülöttei lesznek a legjobb szakácsok!

Borítókép: 2022-ben is ennek a négy csillagjegynek a szülöttei lesznek a legjobb szakácsok! Forrás: Pixabay.com/ Poppicnic
A főzés valakinek kín, másnak művészet. Utóbbiak közül négy csillagjegy szülötte viszont úgy lép be a konyhába, mint a gyönyörök kertjébe.

Mi legyen az ebéd? Mit főzzek vacsorára?? Ezeket a kérdéseket bizony csak az teszi fel, akinek nyűg a konyhai tevékenység. A főzés, sütés egy kötelező napi rutin, ami életben tart, ami táplál és a lábas elővételétől a kész étel szervírozásáig tartó folyamatot (a főzést), az illető épp, hogy csak kibírja valahogy.

Persze mint minden, úgy ez is tanulható. Kellő gyakorlással, alázattal- első lépésként például betarjuk a az előírt hozzávalók mennyiségét és az elkészítési időt- csodákra lehet képes az is, aki kreativitását nagyobb öröm éli meg más tevékenységben.

Jó, jó: az ismétlés, a gyakorlás sokat javít egy étel ízvilágán, állagán, de a lélek, a lélek még mindig hiányozhat abból a tál szilvásgombócból.

Ám vannak olyanok, akik a főzés tudományával születtek, akiknek a vérében van a konyhaművészet.

Ők azok, akiknek nem kell képzettség ahhoz, hogy valami különlegeset készítsenek el 3-4 átlagos hozzávalóból.

Az asztrológia tisztán meg tudja mondani, mely csillagjegyek birtokosai azok, akik nem csak örömmel áldoznak a kulináris élvezetek oltárán, de jómaguk is örömmel beállnak a konyhába és szinte a semmiből csodás étkeket tudnak varázsolni.

Galériánkban jöjjön annak a 4 csillagjegynek a szülötte, akikről bátran elmondható, hogy ők született séfek!