Anyagi csőd nélkül beszerezni mindent, ami a gyerekneveléshez kellhet? Lehetséges!

Borítókép: Anyagi csőd nélkül beszerezni mindent, ami a gyerekneveléshez kellhet? Lehetséges! Forrás: Daiga Ellaby / Unsplash.com
Ha gyerek van a családban, rövid idő alatt rohamosan megnő a (vélt vagy valós) szükséges dolgok száma. De mégis hogy lehet ezt bírni pénztárcával, ha nem születtél krőzusnak?

Szerencsére szinte minden témakörre specializálódott cserefórumot találunk már, így ha van egy kis beáldozható időnk, elsőként körülnézhetünk a second hand piacon.

eszköz minden hobbihoz, csereberével

Odaadó, jó szülőként az a célod, hogy a gyerekek minél több dologban próbálhassák ki magukat, hogy végül rátaláljanak arra a hobbira, ami kikapcsolja őket és akár később még karriert is csinálhatnak belőle. Ezért nem mondasz nemet arra, ha egyik héten gitározni szeretne, majd fotózni, nem sokkal később viszont biztos benne, hogy a tenisz az élete. A hóbortok kellékeit nem csak beszerezni, de tárolni is megoldandó feladat, így ha már látható, hogy lecsengett egy korszak, nyugodtan keressetek új gazdát a még tökéletesen funkcionáló tárgyaknak vagy cseréljétek el olyasmire, amire épp szükségetek van.

használtan is jó, hisz úgyis kinövi

Mivel a rugdalódzók, szoknyácskák és ingek tárháza tényleg kimeríthetetlen, biztos nem fogod tudni kihagyni, hogy beszerezz egy-egy darabot hozzátok passzoló felirattal vagy mintával. Minden évszakra és alkalomra azonban fölösleges vadiúj ruhákkal készülni, hiszen mint tudjuk, a gyerekek úgy nőnek, mint a gomba, így ami ma még pont passzos, holnapra már szűk és kényelmetlen lehet. Online és offline is bőven találunk börzéket, ahol kifejezetten korcsoport és funkció alapján találhatunk nekünk kellő darabokat – lényegesen olcsóbban.

Unsplash.com

Új holmik, de legalább kedvezményesen

Vannak viszont olyan kellékek, amiknél nem számíthatsz arra, hogy megöröklöd a szomszéd anyukától vagy belefutsz a neten, viszont mindenképp szükséges beszerezned őket. Bébiétel, popsitörlő vagy gyerekfogkefe pedig szintén nagytételben fogy egy család háztartásában. Az idén 65. születésnapját ünneplő Müller Drogériákban ezekre a termékekre kedvezményes áron csaphatsz le és ha neked kedvez a szerencse, különböző nyereményekben is részesülhetsz.