Férjek, férfiak figyeljetek! Itt a boldog párkapcsolat 15 titka!

Borítókép: Férjek, férfiak figyeljetek! Itt a  boldog párkapcsolat 15 titka!
Egy boldog párkapcsolatban élő férfi elárulta, hogy szerinte mi teszi igazán tartóssá és kiegyensúlyozottá a házasságát. meg fogtok lepődni, mennyire egyszerű dolgokról van szó!

1.Veszekedjetek azért, hogy megértsétek egymást.

Semmi baj nincs a veszekedéssel addig, amíg nem egymást akarjátok vele legyőzni. Veszekedjetek, kiabáljatok és csapkodjatok, de végül tudjátok megoldani a problémát, ami miatt vita alakult ki közöttetek.

2. Legyetek teljes emberek, egymástól függetlenül is.

A legerősebb kapcsolatok két erős, boldog ember összefogásával jönnek létre, nem pedig két olyan ember szövetségéből, akik a másik nélkül nem is boldogulnának az életben

3. Figyelj oda rá igazán!

Bárki tud udvarolni virágokkal és csokival, de te ismered a legjobban a párodat, szóval gondolkozz el rajta, hogyan tehetsz meg érte apróságokat, amelyek sokat jelentenek majd neki. Például: A feleségem elalvás előtt sokszor agyal még a munkáján és nehezen kapcsol ki, ilyenkor ahelyett, hogy azonnal elaludnék, még simogatom egy kicsit és megölelem, ami segít neki az ellazulásban és az alvásban. Mindig megemlíti reggelente, hogy ez mennyire jól esik neki.

4. Az első helyen Ti legyetek!

Ha egy dolgot megtanultam a szüleimtől az-az, hogy mindig a kapcsolatuk állt első helyen! Nem a gyerekek és nem a munka, hanem a házasságuk. Mindig! Nem lettem azért elhanyagolt vagy boldogtalan gyermek, mert azt láttam, hogy a szüleim boldog házasságban élnek. Sőt a saját házasságomban is ezt tartom fontosnak, mert jó példa volt előttem, hogy működik a dolog!

5. Ne légy önző!

Mindig tarts észben, hogy mivel teheted jobbá a házasságodat vagy a párkapcsolatodat. Légy nagyvonalú a pároddal és olykor mondj le az Ő javára olyan dolgokról, amelyek számodra fontosak. A szexben is tedd félre kicsit a saját igényeidet és figyelj az Ő örömére. Figyeld meg a reakcióját!

6. Soha ne viccelődj a párod kárára, még akkor sem, ha „jó poénnak” tűnik.

Ne űzz gúnyt a párodból, ha közösségbe vagytok vagy éppen vendégek vannak nálatok. Akkor főleg ne, ha az Ő vagy a te szüleid vannak ott. Nagyon rosszul tud elsülni, még akkor is, ha jó viccnek tűnik a dolog és te tényleg csak egy ártalmatlan megjegyzést akartál tenni.

7. Csapatként együtt!

Légy mellette, ha szomorú vagy csalódott, ha kudarc élmény érte. Támogasd még akkor is, ha eszement ötlete támad. És mindig állj ki mellette bármiről van szó, mert egy erős csapatban tudtok igazán jól működni együtt!

8.Főzz neki!

Tanulj meg főzni barátom! Nem nehéz hidd el! Viszont egy reggeli tojásrántottával, amit a kávéjával együtt az ágyba szervírozol neki, hidd el extra plusz pontokat szerezhetsz nála!

9.Mutasd ki gyakran a ragaszkodásod ffelé!

Öleld át anélkül, hogy külön meg kellene kérnie rá, csókold meg a nyakát, miközben főz és mind neki gyakran, hogy szereted! Imádni fogja!

10. Legyetek egymás legjobb barátai.

A romantika és a randik szépek, de ne felejtsetek el néha szórakozni. Röhögjetek nagyokat egymás viccein vagy üljetek a PS előtt és játszatok! Bandázzatok együtt! Ez igazán szórakoztatóvá és könnyeddé teszi a kapcsolatotokat.

11. Úgy csókold, mintha most tennéd először.

Emlékszel még milyen volt az első alkalom amikor megcsókoltad. Biztosan beleadtál anyait-apait. Tedd minden nap ezt! Hidd el, el fog olvadni, ha olyan mélyen csókolod, mintha most kapná tőled életed első csókját!

12. Éreztesd vele, hogy fontos neked.

Amikor hazaér a munkából és elmeséli neked a napodat, szállj le a telefonról, ne bámuld a számítógép képernyőjét, tedd le amit csinálsz, és figyelj csak rá. Éreztesd vele, hogy figyelsz rá, nézz a szemébe, amikor beszél hozzád, bólogass és tegyél fel kérdéseket. Ne szakítsd félbe, amikor beszél!

13. Gondolkodj néha helyette!

Oké, most jó ideje nem kellett randi programokon törnöd a fejed, de találj ki valami meglepetést otthonra. Készítsd be a kedvenc romantikus filmjét ( igen még akkor is barátom, ha már unod), szerezz be valami finomságot és hívd meg egy otthoni mozizós randiestre!

14. Vezessetek be valami újat a szeretkezéseitekbe!

A szex a boldog párkapcsolatok egyik alapja, ezért ne várd mindig, hogy egy fárasztó nap végén is úgy pattan majd rád, mint egy csinos cowgirl, kezdeményezz inkább te valami újdonsággal. Kényeztesd és szeretgesd!

15. Légy férfi!

És végül, de nem utolsó sorban az egyik legalapvetőbb dolog, de sokszor megfeledkezünk róla. Érezhesse magát nőnek melletted, segíts neki, ha egy erős kézre van szüksége, légy udvarias, lepd meg néha csak úgy ok nélkül virággal vagy más aprósággal, érezze, hogy a Te világodban Ő a középpont!

Szeretnél még többet megtenni a kapcsolatodért, olvasd el galériánkat a tanulságos vallomásokért!