Barangoló táskát kap a skanzenben a gyerek feladatokkal

Borítókép: Barangoló táskát kap a skanzenben a gyerek feladatokkal
Nagycsoportosok, alsósok szeretik a feladatlapos játékokat, és ezt szerencsére egyre több múzeumpedagógus fel is ismeri, készítenek kedves feladatsorokat, hogy még nagyobb legyen az élmény.

Nem olyan rég a Nemzeti Galériában próbáltuk ki a Kincskeresést, most pedig a Skanzenben (Hivatalos nevén Szentendrei Szabadtéri Múzeum) találkoztunk egy nagyon kedves lehetőséggel, a Skanzen Barangolóval.

Ingyenes, de letéti díjat kérnek

A játékhoz gyönyörű, kézműves filc felfedező csomagokat kaptunk, amelyekhez 4000 Ft-os letéti díj mellett lehet hozzájutniaz információs pultban. A szín a készlet erejéig szabadon választható, hatalmas szerencsénkre még volt lila is. :-) A táskát különböző tematika szerint töltik meg, lehet választani:

  • Mesterek, mesterségek
  • Állatok
  • vagy Konyhatitkok szettet.

Mi az állatosat választottuk. Gréti még nem tud olvasni, ezért így is minimális segítségre volt szüksége a feladatlap „kitöltéséhez”, ami természetesem örökre az övé marad.

Nézd meg galériánkat, amiben megmutatjuk, mi minden van Barangoló játék kis táskájában!

Tipp: Ha a Skanzenben jártok, feltétlen egyetek a pékségben, ahol a kenyérfélék helyben, kizárólag kovásszal, mindenféle adalékanyag nélkül készülnek!