"Konkrétan most visszamennék!" Mesélj, Anyukám a Familyparkról! - podcastbeszélgetés

Borítókép: "Konkrétan most visszamennék!" Mesélj, Anyukám a Familyparkról! - podcastbeszélgetés
Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában jártunk. Kipróbáltunk minden attrakciót, hintát, csúszdát, hullámvasutat, hogy átadhassuk az élményt Nektek. A Mesélj, Anyukám! podcastcsatornánkon mindenről beszámolunk, minden kérdésetekre válaszolunk.

A Fertő-tótól nagyjából húsz kilométerre, átlépve magyar-osztrák határt egy 14 hektáros területen helyezkedik el a Familypark, Ausztria legnagyobb szabadidőparkja, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki garantáltan fantasztikus napot tölthet el. A hatalmas parkolóban a park munkatársai segítenek, hogy melyik sorban tudunk biztosan helyet találni, ahol ingyenesen hagyhatjuk az autónkat. Innen pedig már csak három perc séta a bejárat.

@meselj_anyukam

Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában jártunk! A Fertő-tótól nagyjából húsz kilométerre, átlépve magyar-osztrák határt egy 14 hektáros területen helyezkedik el a Familypark, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki garantáltan fantasztikus napot tölthet el. Kipróbáltunk minden attrakciót, hintát, csúszdát, hullámvasutat, hogy átadhassuk az élményt Nektek. A Mesélj, Anyukám! podcastcsatornánkon mindenről beszámolunk, minden kérdésetekre válaszolunk. A legújabb részt a szokásos platformokon (Spotify, Apple és Google Podcasts) meg tudjátok hallgatni!@Familypark @Zubor Rozi - IgenAnya @Endrész Tímea @Dóra Lugosi

♬ Summer day - TimTaj

Nem csak gyerekparadicsom, a felnőtt is jól szórakozik

A park négy tematikus területre oszlik. A bejárattól indul a kaland: a fantázia varázslatos birodalmába lépve Kalandvárban (Erlebnisburg) találjuk magunkat. Innen a park legrégebbi részén sétálhatunk át, ez a Meseerdő (Märchenwald), utána a falusi gazdaság (Bauernhof) attrakcióin szórakozhatunk. A Familypark másik oldalán kikötve pedig a Földközi-tenger egyik szigetén találjuk magunkat, a Kalandsziget (Abenteuerinsel) gondoskodik a felhőtlen kikapcsolódásról.

Számtalan játék, attrakció várja, hogy szórakoztathassa a kicsi és a nagyobb gyerekeket, de a felnőttek is újra gyereknek érezhetik magukat, szinte minden játékot kipróbálhatunk. Váltóruhát, nyáron fürdőruhát érdemes magunkkal vinni, hiszen sok vízi játék, vizes játszóterek, pancsolók várják a legkisebbeket is.

Teljeskörű vendéglátás

A park területén 19 vendéglátóhely igyekszik a látogatók minden igényét kielégíteni, ügyelve a különböző ételérzékenységekre. Több étteremben is gondolnak a babákkal érkezőkre, a bébiételek melegítésére kihelyezett mikrohullámú sütők állnak rendelkezésre. Frissülhetünk önkiszolgáló jégkásabárban, a vitaminbárban frissen facsart bio gyümölcs- és zöldséglevek nyújtanak felfrissülést, de találtunk önkiszolgáló jégkásabárt is.

Három család: 6 felnőtt és 9 gyerek

A Mesélj, Anyukám! podcast csatornánk műsorvezetői családostól látogattak ki egy májusi vasárnapon az osztrák Familyparkba. S hogy milyen idős gyermekkel érdemes? Mennyibe kerülnek a belépőjegyek? Hány látogató volt rajtuk kívül a főszezonban? Egy-egy játékra mennyi időt kellett sorban állni? Milyen élményekkel gazdagodtak? Erről szól a legújabb epizód!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!

Kíváncsi vagy, hogy műsorvezetőink hogyan érezték magunkat a családjukkal a Familyparkban? Nézd meg a lenti galériánkat!