Érkezik a "Hókusz Pókusz 3." a Disney-től

Borítókép: Érkezik a "Hókusz Pókusz 3." a Disney-től Forrás: Getty Images (Kristina Bumphrey)
A harmadik "Hókusz Pókusz" film hivatalosan is fejlesztés alatt áll, erősítette meg Sean Bailey, a Walt Disney Pictures elnöke. A The New York Timesnak Bailey kijelentette, hogy "Igen, a Hókusz-pókusz 3 valóra válik", amikor a cégnél a fejlesztés alatt álló további élőszereplős projektekről beszélt.

A "Hókusz Pókusz 3." a film 2022-ben megjelent 2. részének sikere után érkezik, amelyben Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy újra eljátszották a gyermekekre éhes (szó szerint) boszorkányszerepüket. A folytatás rekordokat döntött a Nielson Top 10 streaming listáján, és a szeptember 30-i premiert követően 2,7 milliárd percnyi megtekintéssel a legnagyobb nyitóhétvégét eredményezte.

A film a Disney+ legnézettebb eredeti filmje lett a megjelenés első három napján.

Bár nem minden eredeti karakter szerepelt a "Hókusz Pókusz 2."-ben, Jen D'Angelo forgatókönyvíró utalt egy lehetséges folytatásra, amely bemutatja Omri Katz Max Dennisonját és Vinessa Shaw Allison Watts-ját.

"Nagyon keményen próbáltuk visszahozni az eredeti szereplőgárdát akár csak kisebb cameókra, de aztán ilyen vagy olyan okok miatt nem működött" - mondta D'Angelo. De remélem, hogy a Hókusz Pókusz 3.-ban láthatjuk Maxet és Alisont ahogy Kaliforniában tengetik hétköznapjaikat.

A Variety kritikájában a "Hókusz pókusz 2."-ről Peter Debruge vezető filmkritikus kedvezően nyilatkozott, összehasonlítva az első résszel, mondván, hogy a folytatás "valójában jobban sikerült, még akkor is, ha igazából csak egy megúszós remake”.

forrás

A bennünk élő kisgyermek nagyon várja már a harmadik Hókusz Pókusz filmet is!

És ha már Sarah Jessica Parker: néhány nap múlva érkezik a Szex és New York új évada!