Így írunk mi: 8 olvasnivaló a novemberi cikkeinkből

Borítókép: Így írunk mi: 8 olvasnivaló a novemberi cikkeinkből Forrás: ÉVA MAGAZIN
Körülbelül 150 friss cikk megy ki egy hónapban az Éva oldalán. Ennyit írunk nektek a szerkesztőségünkben. Ha lemaradtál volna egyikről-másikról, hozunk most nektek 8 olyat, amit mi is nagyon szerettünk írni.

Direkt megszámoltam, egyesével átböngészve a táblázatot: ebben a hónapban 161 friss tartalmat, friss cikket írtunk nektek. Volt köztük párkapcsolattal, tudománnyal, fenntarthatósággal, gyereklélekkel, felnőtt lélekkel, szépséggel, DIY-jal, nagyvilággal, de még humorral foglalkozó cikkünk is.

Minden szerzőnek valahogy kimondatlanul, de van egy saját területe. Ki ebből hoz többet, ki másból. Így a sorszínűségből összeáll egy csokor, melyet ÉVA online néven kaptok meg tőlünk.

Változatosak igyekszünk lenni, pont azért, hogy minden olvasónk -legyen nő vagy férfi, mert bizony vannak tartalmak, amik a férfiakhoz is szólnak- megtalálja a maga érdeklődési körének megfelelő olvasnivalót.

Az elmúlt hónapból 8 állandó szerzőnk, kolléganőim 1-1 cikkét hozom el nektek.

Ha rendszeres olvasó vagy, lehet találkoztál már egyikkel- másikkal. Ha nem szoktad elolvasni mind a 150-160 körüli cikkmennyiséget –bevallom én sem- akkor most gyere és nézd meg miket ajánlunk neked a hétre, olvasgatásra. Mentsd ki a linket és a héten többször vissza tudsz térni hozzánk.

Galériánkban jöjjön most 8 cikkünk a novemberi hónap legjavából