Farsangi jelmez ötletek felnőtteknek, 5 élethelyzetre

farsangi jelmez ötletek felnőtteknek Forrás: Getty Images
Idén alakítsd az élethelyzetedhez, hogy minek öltözöl, mi pedig mutatjuk, melyek ehhez a legjobb farsangi jelmez ötletek felnőtteknek.

Itt a farsang, áll a bál – ahogy a dal is mondja. De mire kitalálod és persze, nyilván meg is valósítod a gyerekek jelmezeit, talán már alig marad energiád arra, hogy a tieden is dolgozz. Vagy esetleg kitalálj valami vicces páros jelmezt, amiben büszkén feszíthettek a férjuraddal. Pedig most ti is farsangoltok, és valószínűleg nem csak a kanál fog keringőzni. A „gyorsan kell valami ütős szett” problémáját gyakran megoldja a jelmezkölcsönző, de ha ingyen, vagy fillérekből szeretnél valami jópofát alkotni, mi teszünk róla, hogy legyen miből válogatni. Jöjjenek a legtutibb farsangi jelmez ötletek felnőtteknek, méghozzá öt élethelyzetre, illetve hangulatra.

Farsangi jelmez ötletek felnőtteknek, öt élethelyzetre

Nosztalgiára vágysz? Gyere velünk egy kis időutazásra: irány a kilencvenes évek! Öltözz aerobik oktatónak vagy a kedvenc Spice Girlödnek, az biztos, hogy nagy sikert aratsz majd a társaságban! Elő a szekrény mélyén őrzött neonszínű holmikkal, vastag talpú cipőkkel, kockás szoknyákkal! A párod pedig boldogan öltözik majd össze veled, akár susogós mackóba bújik, akár fiúzenekari imidzset találtok ki neki.

Ha kimondottan páros jelmezt kerestek, a filmes klasszikusokkal nem tudtok mellélőni. A bevállalósoknak Joker és Harley Quinn, vagy Barbie és Ken is szuper választás, de jóval kevesebb cuccot kell beszereznetek egy Mr. és Mrs. Smith jelmezhez.

A legkreatívabb páros jelmez

Szerintünk még mindig nehéz versenyezni kreativitásban azzal a párral, akik még 2019-ben nevettették meg a világot. A férfi és a nő ugyanolyan szettben, „#filter” és „#nofilter” feliratokkal a nyakukban érkeztek egy buliba, görbe tükröt tartva a közösségi média oldalakon állandóan a tökéletességre törekvő netezők elé. De ha ezt kivesszük az egyenletből, és csak a képet nézed, az eredmény biztos, hogy akkor is mosolyra hangol. És kicsit talán inspirál is.

Szeretnél idén a legjobb barátnőiddel közösen beöltözni, de nem akarjátok túlgondolni - ráadásul valami SOS farsangi jelmez ötlet jól jönne? Akkor egy vidám ötlet nektek, amihez csak négy darab színes pólóruha és egy kis kézügyesség kell: öltözzetek be négy közösségi oldalnak, és rajzoljátok fel a saját logóitokat magatokra. A hatás nem marad el!

Babát vársz? Nagy pocakkal valószínűleg az utolsó dolog, amire vágysz, hogy azon kelljen filóznod, melyek a legjobb farsangi jelmez ötletek felnőtteknek. Vagy épp néhány nappal a buli előtt még „valami maskara” után kelljen rohangálnod. De miért is ne készíthetnéd el otthon, gyorsan és egyszerűen a szettedet? Ha van egy tiszta fehér, vagy napocskás pólóruhád, kis kreativitással felfestheted rá a Naprendszer bolygóit, úgy, hogy a Nap legyen a középpontban. De persze, tudjuk: már így is, úgy is körülötte forog a világ.

Ha a gyerekeket idén LEGO-kockának (ide lehet linkelni a „farsangi jelmez ötletek gyerekeknek” cikket) öltözteted (vagy legalábbis tetszik az ötlet), miért ne lehetnél te magad egy LEGO-figura?

Ehhez csak annyi a teendőd, hogy előveszel egy LEGO-emberkét, egy sárga kartonlapot vagy filc anyagot, és egy vastagon fogó fekete tollat vagy filcet, és lemásolod az arcát a lapra. Aztán körbevágod, hogy egy maszkot applikálj belőle magadra. Egyszerű, de nagyszerű ötlet! Ha az utolsó pillanatban kell valami, ezzel akkor is megleszel.