7 könyv, amit feltétlenül olvass el idén nyáron

Borítókép: 7 könyv, amit feltétlenül olvass el idén nyáron Forrás: Getty Images
Nincs is annál jobb, mint kellemes nyárestéken kiülni a teraszra és elmélyedni egy jó könyvben vagy nyaralás közben, elnyúlva egy napágyon végre kiolvasni az összes könyvet, amire év közben nem volt időd. Mi most ehhez adunk olvasmány tippeket.

Egész évben arra a pár napra vársz, amikor végre jut neked is egy kis énidő, amikor nem kell egész nap a gyerekek után pakolni, rohangászni és a mindennapos teendőkkel foglalkozni? Amikor azt csinálhatod, amit szeretsz és ami igazán feltölt?

Bizony ezzel nem vagy egyedül! Ha már közelít az a bizonyos pár nap, legyen az akár nyaralás vagy egy röpke szabadság, esetleg gyerekmentes hétvége, már most gondoskodj az olvasnivalóról a semmittevős órákra!

És akkor se keseredj el, ha az énidőd mindössze lopott negyed- vagy félórákra korlátozódik, inkább használd ki! Ülj le egy csésze teával, kávéval vagy egy pohár finom borral, helyezkedj el kényelmesen, üsd fel a választott könyvet és hagyd, hogy elrepítsen oda, ahol minden nyűgödet, hétköznapi gondodat és fáradtságodat hátrahagyhatod!

Következzen 7 könyv, amit jó szívvel ajánlunk Neked ezekre az értékes pillanatokra!

Olvasni önmagában is lélektöltő tevékenység, de hogy miért olyan fontos az énidő, amikor azt csinálsz, amit csak akarsz? Mutatjuk, milyen rengeteg jótékony hatása van! Ne sajnáld hát magadtól!