A pihentető percekre! 5 könyv, amit érdemes elolvasnod idén ősszel

Borítókép: A pihentető percekre! 5 könyv, amit érdemes elolvasnod idén ősszel Forrás: Freepik/freepik
Egy jó könyv aranyat ér, éppen ezért is hoztunk ma pár tuti tippet a témában.

A könyvekben pont azt szeretjük, hogy még a legmozgalmasabb, legterheltebb időszakokban is képesek kiragadni minket a valóságból és egy olyan világba repíteni minket, aminek minden egyes kis apró részlete azt szolgálja, hogy elménk szabadon szárnyalhasson, és ha csak egy kis időre is, de kikapcsolhasson.

Az irodalom iránti szeretetet szerencsére a modern kor vívmányai sem tudták teljesen eltörölni, és bár manapság nagyon sok mű e-book és hangoskönyv formában is piacra kerül, ettől függetlenül a nyomtatott kiadásoknak még mindig sikerült megmaradniuk az élvonalban. És valóban a könyvek illatának nem nagyon akadhat versenytársa! Az őszi-téli időszakban sokszor előfordul, hogy szívesebben maradunk otthon és a négy fal között töltött percekre hoztunk most egy könnyed „programlehetőséget". A november 9 és 12. között megrendezésre kerülő JOY-napok során ugyanis szuperkedvezményesen szerezheted be a neked tetsző, az ízlésvilágodhoz leginkább passzoló könyveket.

5 könyv, amit érdemes elolvasnod idén ősszel

1. Szívek szállodája - Gilmore Girls - A hivatalos szakácskönyv

Egy jó recept aranyat ér, így miért is ne próbálnád ki minden idők egyik legnépszerűbb sorozatának finom falatjait? A Book24 oldalán 30% kedvezményt kapsz, ami a borítóárból számolódik.

Forrás: Book24
Teljes ár: 8.990 Ft

2. Karikó Katalin: Áttörések - Életem és a tudomány

Karikó Katalin önéletrajza azt gondoljuk, hogy mindenki számára inspiráló lehet, ráadásul 25% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Bookline webáruházában a 2023. november 09-12. közötti JOY-napokon.

Forrás: Bookline
Teljes ár: 5.999 Ft

3. Nyáry Krisztián: Így ettek ők - magyar írók és ételeik

Minden bizonnyal hallottál már Nyáry Krisztián Így szerettek ők című háromrészes könyvsorozatáról, esetleg olvastad is. Most pedig itt az író újabb könyve az Így ettek ők - magyar írók és ételeik. A promócióban részt vevő Líra és Rózsavölgyi és Társa üzletekben 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a könyveket.

Forrás: Líra
Teljes ár: 7.990 Ft

4. Riley Baker: A Happy End után

Riley Baker a kortárs irodalom egyik ígéretes csillaga, romantikus regényeit pedig világszerte imádják! Az olvas.hu oldalán 30-60% kedvezményt kapsz a kuponodért cserébe minden könyvre és e-könyvre, az újdonságokra is!

Forrás: Olvas.hu

5. Dr. Almási Kitti: A TE döntésed

Dr. Almási Kitti előadásaiból készült válogatás nagyon jó tippeket és megoldásokat tud nyújtani a néha elbizonytalanodott lelkünknek. A Szalay Könyvek weboldalán 30% kedvezménnyel szerezheted be a neked tetsző kiadványokat.

Forrás: Szalay Könyvek
A kuponokat keresd a Joy Hungary applikációban vagy a Joy magazinban az újságárusoknál!