100 csoda – Kortárs magyar találmányok

Borítókép: 100 csoda – Kortárs magyar találmányok
Hogy hazánk nem szűkölködik szürkeállományban, azt jól bizonyítja a 100 csoda kiállítás, mely a magyar lelemény bőséges tárházát mutatja meg a látogatónak, szép és kecsegtető jövőképet vázolva.

A 100 csoda abba a nem is olyan távoli jövőbe kalauzol minket, melynek haszonélvezői gyermekeink, unokáink lesznek – illetve sok esetben már azok is (velünk együtt). A Párisi Udvarban ideiglenesen megnyílt időkapun belépve ott találjuk magunkat a 21.század mindennapjait bearanyozó magyar találmányok közt, és megnézhetjük, hogy mit eszünk, mit iszunk, mivel közlekedünk, mibe öltözünk, milyen tárgyakkal vesszük körbe majd magunkat, mivel játszanak le-származottaink és leendő utódaik 10–20–30év múlva. Egyes tárgyak már léteznek is: papír-bili, zöld sör, e-bag, hibrid autó, gyümölcskávé, organikus szépítőszerek – ma még megannyi csodabogár. A kiállításon berendezett nappaliban, egészségházban, darabka természetben, játszótéren mindebből előleget kapunk. www.100csoda.hu Párisi Udvar, 2010. február 27-ig

Játssz velünk és nyerj! Regisztrált olvasóink számára meghirdetett játékunkon 10 db két személyes belépőjegyet sorsolunk ki! Kattints ide, ha játszanál!