Több százezer emberrel volt már nemi kapcsolatod, kiszámolhatod

csók,szex,std Forrás: Getty Images
Nem hiszed? Töltsd ki ezt az egyperces tesztet és megtudod, hány emberrel cseréltél testnedveket… igen, tudjuk, hogy gusztustalan, de ez az igazság.

Sex Degrees kalkulátor – ez a neve ennek az okos, de végtelenül egyszerű szoftvernek, amelybe csak be kell írnod, hogy hány szexuális partnered volt és rögtön kiköpi, hogy statisztikailag hány közvetett partnered lehetett. Mármint azok, akik a te partnereiddel szexeltek, azok partnereivel… és így tovább, és így tovább. Ha csak egyetlen 1-es számot írsz be, akkor is többszázezerre tehető az indirekt partnerek száma. Csekkold le, hogy neked hányan „voltak meg” közvetve:

A kalkulátor természetesen arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy milyen fontos az óvszer és egyéb fogamzásgátló eszközök használata. Természetesen aki nem él szexuális életet vagy csak egyetlen partnere van, aki szintén csak vele feküdt le egész életében, az teljes mértékben védve van a nemi betegségektől.

A szoftver üzemeltetői külön hangsúlyozzák, hogy az óvszer sem véd meg minden nemi betegségtől (pl. a genitális szemölcsöktől vagy a herpesztől, amelyek bőr általi érintkezés, orális szex vagy szexjátékok alkalmazása révén is terjedhetnek). Ezért a biztonságos szex mellett az is fontos, hogy rendszeresen kivizsgáltassuk magunkat. Itt olvashatsz részleteket a magyarországi nemibetegség-szűrésről.

Nézd meg ezt a galériát is: