12 fűszer, ami segít csökkenteni a rák kialakulásának kockázatát

Fogyaszd őket, amilyen gyakran csak tudod.
A rák elleni csata talán az egyik legnagyobb harca az emberiségnek. Kevés olyan ember van, aki ne veszítette volna el valamelyik családtagját, távolabbi rokonát, barátját, kollégáját, vagy ismerősét emiatt az alattomos betegség valamelyik fajtája miatt.
Emiatt sokan rettegnek is tőle és próbálnak mindent megtenni annak érdekében, hogy ők maguk ne legyenek rákosak.
A titok nyitja még nem ismert, sajnos még ahogyan gyógymód sincs a rákra, úgy azt se tudjuk, hogyan lehet megelőzni. Azonban van pár dolog, ami a rák kialakulásának kockázatát csökkentheti.
Íme pár fűszer, ami segít csökkenteni a rák kialakulásának kockázatát:
- „Hiszem, hogy meghosszabbítható az élet azzal, hogyha valami olyat csinálunk, amiben örömünket leljük.” - Interjú dr. Horváth Biankával, a Magyar Nemzeti Bank elnöki főtanácsadójával A női vezetők kitartása és elszántsága új normákat teremt az eddig megszokott szervezeti struktúrákban, tovább inspirálva...