Imádja az internet ezeket a fotókat az apukáról, a nevelőapukáról és kislányukról

édesapa,mostohaapa,mozaikcsalád
Forrás: Dylan Lenox / Facebook

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A két férfi úgy döntött, félreteszi a macsó érzelmeket és haverok lesznek. Az anyuka is képben van, csak épp nincs a képeken.

Willow még kisbaba volt, amikor a szülei, Sarah és David elváltak. Később Sarah megismerkedett mostani élettársával, Dylannel, és a kezdeti zökkenők után kézenfekvővé vált számukra, hogy az új felállás működni fog, ha a kislány érdekeit helyezik előtérbe.

És tényleg működik is a mozaikcsalád, amiről tanúskodnak azok a képek is, amiket Dylan tett közzé a Facebookon. A képeken a most hatéves kislány látható vér szerinti apjával és nevelőapja társaságában. Mondanunk sem kell, hogy a fél internet elolvadt tőlük!

„Az embernek fogalma sincs, mennyire megváltoztathat mindannyiunkat a szeretet. A képen balra én vagyok látható (név szerint Papa, Dylan Papa vagy Bónuszpapa), középen természetesen a mi Willow hercegnőnk, jobbra pedig David (más néven Papa, David papa vagy vér szerinti apuka). Nem, mi nem egynemű pár vagyunk, mégis van egy közös lányunk. David a volt férje Sarah-nak, én pedig a vőlegénye vagyok” – írja Dylan, majd hangsúlyozza, hogy

nem csak egy kislányt kaptam, de egy testvért és egyben legjobb barátot is.

Aztán a poszt szerzője kitér arra is, hogy egy gyerek érzelmi fejlődésének nem mindig használnak a társadalmi konvenciók, amelyek szerint legalábbis furcsa, ha egy nő párja nem csak szívélyes viszonyban van annak exével, hanem családtagnak tekinti:

édesapa,mostohaapa
forrás: Dylan Lenox / Facebook

„Amikor fontosabbak számunkra a gyerekek (mindkét fél részéről), mint az, amire a társadalom tanított bennünket, akkor lehullanak a falak, az életünkből eltűnik a gyűlölet és a megbánás, és a gyerekeink felülírják az ostoba ‘normákat’, amiket a média megpróbál lenyomni a torkunkon. David nálunk alszik, amikor eljön hozzánk, mert ő családtag, és a családtagok mindig szívesen vannak látva. Ő nem kívülálló; mindig része lesz az életemnek, egyszerűen azért, mert van egy közös lányunk! Mondanom sem kell, hogy mindebből egy pillanat sem valósulhatott volna meg Sarah és az ő kedvessége, nagylelkűsége nélkül!...

FYI David szingli...”

Ti is ismertek hasonló családokat? Írjátok meg emailben vagy kommentben!


Vannak más szempontok is, amiket tekintetbe véve boldog gyereket nevelhetünk – nézd meg ezt a galériát:

Nézd meg a galériánkat> 7 kép
Gyereknevelés holland módra: 7 tipp

scarymommy.com

Tovább olvasok
Airbrush smink: ha olyan tökéletes, miért nem ezt használja mindenki?

A smink, amit nem kenni, hanem fújni kell egy „retuspisztoly” segítségével – az airbrush technika a filmiparban terjedt el és számtalan előnye van. De akkor miért nem cseréltük le még erre az ecseteinket és az applikátorainkat?

Hírességek még híresebb keresztszülővel

A hónapokig vagy akár évekig tartó forgatások alatt sokszor igazi barátságok köttetnek, és úgy tűnik a kapcsolatok következő lépcsőfoka bizony a családi kötelék, amit a legjobb cimborák sokszor a keresztszülőséggel pipálnak ki.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem