Duciként utazni sem olyan egyszerű - egy testpozitív influenszer bemutatja, miért

Borítókép: Duciként utazni sem olyan egyszerű - egy testpozitív influenszer bemutatja, miért Forrás: Instagram/maryfrannn
Civilben tanár, mindemellett a testpozitív szemlélet egy lelkes szószólója megmutatja, milyen akadályokkal találhatja magát szemben az, aki plus size testalkattal vállalkozik utazásra, hotelben megszállva. Csupa olyan dologgal, amire lehet, hogy nem is gondolnál.

Vicces és őszinte videóival, posztjaival hamar elnyerte az internet népének szívét a 27 éves Mary Fran Donelly. A fiatal nő nem riad vissza semmilyen kényesebb témától, így tabukat is. rendszeresen megpiszkál: a mérgező barátoktól kezdve a testünk elfogadásán át a kövérség-fóbiáig rengeteg, nagyon fontos kérdéssel, problémával foglalkozik.

„Utazás duciként” címmel nemrégiben indított videó sorozatában azt mutatja be, hogy a hotelszoba, ahol egy családi utazás során megszállt, mennyire nem alkalmas a „méretesebb” vendégek számára.

@itsmaryfran

Traveling as a Fat Person Episode 2

♬ original sound - Mary Fran

Törölköző, ami annyira pici, hogy át sem érte a testét; vécékagyló, ami szinte "eltűnt" alatta; hogy csak néhány példát említsünk. Bár Mary elképesztően viccesen tálalja mindezt, a kesernyés mondanivalót így is kiérezni: a szállodaipar messze nem tart még ott, hogy különböző igényű embereket kiszolgáljon.

Egy, a Buzzfeednek adott interjúban maga is elismeri, hogy bár az ember lehet, hogy elsőre szétröhögi magát ezeken a dolgokon, valójában egyáltalán nem mindig olyan egyszerű ezeken a kényelmetlenségeken túllépni.

A legnagyobb segítségem a humor, ez az, ami átsegít minden olyan helyzeten, ami stresszt okoz a testem méretei miatt.
tette hozzá.
@itsmaryfran

Because Tik Tok thinks I’m bullying MYSELF, here’s the re-upload for the besties

♬ original sound - Mary Fran

Az Instagram oldalán pedig a közelmúltban őszintén bevallotta a követőinek, hogy minden látszat ellenére még ő maga se mindig 100 százalékban magabiztos. „Egész életemben ahhoz voltam hozzászokva, hogy nem számítanak az érzéseim, hogy mit gondolok; hiszen én kövér vagyok. Még most is vannak olyan pillanatok, amikor azt hiszem, azoknak van igazuk, akik ezt gondolják. De ma már csak egy kicsit hallom már meg ezeket a hangokat….

Értékes vagy, megérdemled a figyelmet és a szeretetet, ami körülvesz! Ezt pedig nem az határozza meg, hány kilót nyom a tested. Téged nem az határoz meg, mert nem egy csont, hús és bőrhalmaz vagy; annál sokkal több” - mondja Mary lelket öntve sorstársaiba.

Ez a 10 10 testpozitív mantra pedig Neked is szól, amikor csak a hibákat keresed és találod magadban