Mit játsszunk? Szakértő válaszol! - Társasjáték ajánló mindenkinek podcast műsorunkban

Borítókép: Mit játsszunk? Szakértő válaszol! - Társasjáték ajánló mindenkinek podcast műsorunkban Forrás: Canva (Esin Deniz)
A Játékidő podcastunk legújabb epizódjának vendégei Győri-Nádai Réka és Győri Zoli a Mit játsszunk? blog és YouTube csatorna megálmodói és Gyaraki Dávid a REGIO JÁTÉK marketingvezetője. Ebben az epizódban ők hárman fognak nekünk abban segíteni, hogy milyen társasjátékokra tegyünk szert a minőségi időtöltés érdekében. Társasjáték ajánló mindenkinek!

Felnőttként a társasjátékokhoz társulhatnak negatív sztereotípiák, minthogy: időrabló, gyerekes, vitagerjesztő. Gyerekkorunkban nem volt akkora választék, mint manapság. Előfordulhat, hogy a rossz élményeink, emlékeink miatt nem tudjuk élvezni a kikapcsolódás e formáját, emiatt akár a gyerekeinket sem tudjuk társasozó személyiséggé nevelni.

A társasjáték rengeteg érzelmi gombot nyomogat bennünk. Rengeteg olyan szituációt hoz be, amivel találkozunk az életben, mondjuk bürokratikus helyzetekkel, azzal, hogy nélkülem folytatódnak a dolgok, hogy helyettesíthető vagyok.
mondja Győri-Nádai Réka.

Azonban egy korosztálynak megfelelő, személyiséghez passzoló játékválasztás örök élményt nyújt. Ebben szeretne segíteni a Játékidő podcast-sorozatunk legfrissebb adása is.

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a Google Podcast-on, Apple Podcaston vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

A podcast sorozat korábbi epizódjaiban beszélgettem Tatár Csillával, aki az anyaságáról és a gyerekkoráról beszélt őszintén, vendégem volt Bojti Andrea gyermekpszichológus, aki abban segített, hogy léteznek-e fiús vagy lányos játékok, lehet-e bármilyen következtetést levonni abból, ha a fiú gyermekünk csak babákkal szeretne játszani vagy a lányunk a versenyautókhoz vonzódni, és Gyaraki Dáviddal a REGIO JÁTÉK marketingvezetőjével az első epizódban azt elemeztük, hogy mennyi játéka legyen a gyereknek, létezik-e a túl sok játék jelenség.