Mennyi játéka legyen egy gyereknek? - Új podcast-sorozatunkban szakértő válaszol

Borítókép: Mennyi játéka legyen egy gyereknek? - Új podcast-sorozatunkban szakértő válaszol Forrás: Canva (Catherine Delahaye)
A játék a gyermek alapvető tevékenysége. Segítségével érzelmi, értelmi, szociális fejlődés, a képzelet és a kreativitás szárnyalása jön létre. De mennyi játéka legyen egy gyereknek? Legújabb-podcast sorozatunk, a Játékidő első epizódjában ezt a kérdést járjuk körbe.

A REGIO JÁTÉK és a Mesélj, Anyukám! podcast karon fogta egymást és kollaborációjukból megszületett a Játékidő podcast sorozat, melyben a játékok varázslatos világát járjuk körbe adásról adásra. A 8 epizódos sorozat műsorvezetője Endrész Timi, az ÉvaMagazin.hu szerzője, a Mesélj, Anyukám! podcast műsorvezetője, és kétgyermekes anyukaként a játékok amatőr szakértője.

A podcast-sorozat első vendége Gyaraki Dávid a REGIO JÁTÉK marketingvezetője, három gyermek büszke édesapja. A kérdés pedig, ami az adásban terítékre került: mennyi játéka legyen egy gyereknek?

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy a SimpleCast-on, Google Podcasts-on, Apple Podcaston vagy a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha hozzászólnátok a témához, kérdeznétek, vagy csak írnátok nekünk, megtehetitek a info@evamagazin.hu e-mail címen, a cikk alatt kommentben, de megtalálhatóak vagyunk Instagramon a @meseljanyukam profilon, valamint érdemes csatlakozni a zárt Facebook csoportunkhoz is, amit Mesélj, Anyukám! néven találhattok meg, ott műsorvezetővel, a vendégeinkkel, de akár egymással, a többi hallgatóval is beszélgethettek az adott adás témáiról, kérdezhettek, ajánlhattok témákat, elmondhatjátok véleményeiteket.

Ha pedig úgy gondoljátok, hogy másnak is érdekes, hasznos, szórakoztató lehet a podcast-sorozatunk, nem felejtsétek el megosztani a közösségi oldalaitokon, hogy könnyen ránk találhassanak.