Mesélj, Anyukám a válásról! - mert a gyerek nem a válásban sérül, hanem abban, ahogy a szülők közben egymással bánnak

meselj anyukam
Itt a megújult Mesélj, Anyukám! podcast, ami ezentúl videós formában is elérhető, és még több különböző élethelyzetben lévő édesanya történetét mutatjuk be, szakértőkkel, sztárvendégekkel és új műsorvezetői csapattal!

Az évad során megismerhetitek majd állandó szereplőinket, az első adásban például Birta Brigit, az ÉVA magazin főszerkesztőjét, Kerekes Anna szerkesztőt, akik Bogár Zsuzsa tanácsadó szakpszichológus és családterapeutával beszélgetnek a lehető legjobb válásról, később pedig érkezik hozzánk Gökler Kriszti, akivel egy nagyon izgalmas témáról, az énidő megéléséről beszélgetnek anyaként.

A gyerekek számára nem az jelenti a traumát, hogy a szüleik elválnak, hanem az, ha közben rosszul bánnak egymással. Ha titeket is érdekel vagy érint a téma, mindenképpen hallgassátok meg ezt az adást, mert nagyon hasznos gondolatok hangzottak el:

DE, HA SZERETNÉD, MEG IS NÉZHETED:

AZ ÉVAD SORÁN PEDIG A TE TÖRTÉNETEDRE IS KÍVÁNCSIAK LESZÜNK! HA VAN EGY JÓ SZTORID, VAGY ELMONDANÁD A VÉLEMÉNYED A PODCASTBEN, JELENTKEZZ 'HALLGATÓ A PODCASTBEN' PÁLYÁZATUNKRA!