Az unokáinkról, a gyerekeinkről is gondoskodunk, amikor nyugdíjbiztosítást kötünk

Borítókép: Az unokáinkról, a gyerekeinkről is gondoskodunk, amikor nyugdíjbiztosítást kötünk
A Mesélj, Anyukám! legújabb részében gondolatban a nyugdíjas éveinkben járunk és arról beszélgetünk, miért fontos erre tényleg felkészülni nem csak lélekben, de anyagiakban is. És ez miért fontos a gyerekeink, az unokáink számára is.

Az unokáinkról, a gyerekeinkről is gondoskodunk, amikor nyugdíjbiztosítást kötünk - mondta Schaub Erika, a Generali Biztosító személybiztosításokért felelős igazgatósági tagja, aki maga is két gyermek édesanyja. Erika mellett Illyés Kata kolléganőnk volt még a vendégünk, aki évek óta takarékoskodik a nyugdíjas éveire, amelyek reményei szerint a NŐK 40 programnak hála hamarosan be is köszöntenek. Aktív, segítő nagymamaként ez hatalmas megkönnyebbülés neki. De miért fontos még a nyugdíjbiztosítás? Mikor kezdjük el, és mekkora összeget spóroljunk? És mi derül ki a magyarok takarékoskodási szokásairól a Generali kutatásából? A pénzügyi tudatosságot körbejárva mindezekről beszélgettünk a Mesélj, Anyukám! legújabb részében!

Az új részt akár már most rögtön itt (alább) vagy Google Podcasts-on, Apple Podcaston esetleg a Spotify-on keresztül is meg tudjátok hallgatni!

Ha még nem elég belőlünk, kövessetek minket TikTokon vagy az Instagramon, de Facebookon szintén Mesélj, Anyukám! néven megtalálható zárt csoportunkhoz is csatlakozhattok!

Vagy ha szeretnétek, e-mailt is írhattok nekünk az info@evamagazin.hu e-mail címre.

Ha pedig tetszik, amit csinálunk, értékeljétek, likeoljátok és osszátok meg tartalmainkat
és

mindenképp szóljatok másoknak is, hogy minden hétfőn új adással folytatódik a Mesélj, Anyukám!