Nevetséges? Ezt biztosan nem néznéd ki George Clooneyból

Borítókép: Nevetséges? Ezt biztosan nem néznéd ki George Clooneyból Forrás: Getty Images
Lehet, hogy kinevet, aki ezt eddig nem tudta rólam - fedte fel különösnek tűnő hobbiját a sármos színész, akit ugyanakkor nem igazán izgat, hogy a rajongói ezt hogyan rakják össze az imidzsével.

A gyerekek cuccait szoktam javítgatni, s ha Amal (Amal Clooney, a sztár felesége - a szerk.) egy-egy ruhája szakad ki, vagy ilyesmi, akkor azt is megpróbálom rendbe szedni - vallott színt nemrégiben George Clooney egy interjúban.

Sokáig voltam agglegény, és az is megesett, hogy pénzem se volt arra, hogy mindig, mindenből újat vegyek. Hozzászoktam, hogy először megpróbálom megjavítani a dolgokat, nem dobok ki mindent gondolkodás nélkül - magyarázza a 3 éves ikrek apukája.

Nem ez az első meglepő dolog, ami kiderült a sztárról. 2020 novemberében, amikor a CBS riportere arról faggatta, hogyan élik meg a karantént a mindennapokban; Clooney közölte, a fodrász hiányzik neki a legkevésbé, hisz’ ő már vagy 25 éve maga vágja a haját. Nem is akárhogyan; egy, a nyolcvanas évek derekán népszerű, Flowbee nevű hajnyíró ketyere segítségével, amit a porszívócsőhöz kell csatlakoztatni.

Íme a vintage hajnyíró, amivel Clooney igazítja a frizuráját.

Az én hajam olyan, mint egy kupac szalma, nagy kárt nem tudok tenni benne – tette hozzá nevetgélve.

Mindenesetre a vonzerejéből semmit nem von le, hogy már tudjuk, maga nyírja a frizuráját. Bónusz képek róla, csak úgy, a Galériában!