“Minden porcikájába szerelmes vagyok, igen, a farkába is”

Borítókép: “Minden porcikájába szerelmes vagyok, igen, a farkába is” Forrás: Pixabay.com/Free-Photos
Csak annak küldj bizalmas, meztelen képet magadról; akiben megbízol száz százalékosan. Még akkor is, ha tetőtől talpig, mindenét imádod. Mert manapság a revenge porn is nagyon trendi dolog - tanácsolja Jámbor Eszter, a szexsuli.hu alapítója.

UPDATE: Ezt a cikket 2019-ben írtam, most frissítettem kicsit.

Küldtem magamról meztelen képet arccal egyszer, és ha eszembe jut, nem érzem magam különösebben jól tőle. Én 39 éves vagyok, ezt csak azért írom, hogy nekem nem alap a kezdetektől, hogy okosteló, meg e-mail, meg meztelen fotó küldés. Egyetemista koromban kerültem először olyan háztartásba, ahol volt betárcsázós internet, és vártuk a vasárnapot, amikor megfizethető volt a percdíj, és fogtuk a fejünket, ha elcsesztük az időpontokat, és már előbb becsatlakoztunk.

Rettenetesen meg voltam sértődve, amikor egy másik alkalommal, úgy 10 éve, a “nagyjából művészi, arc nélküli, bugyiletolós, semmi sem látszik, de olyan mintha” videómra egy végtelenül egyszerű farokverős videót kaptam válaszul egy spanyol csávótól, és inkább hagytam az egészet, mert minden volt, csak szexi nem.

Aztán most meg annyira parázom azon, hogy hogyan férnek hozzá a telómról gonosz orosz hackerek – mondjuk már tudom, hogy nem kell Oroszországig menni ilyesmiért – hogy az erotik fotó küldés műfaja nálam kimarad…

Pedig a magyar tinédzserek 40 százalékától már kértek neten meztelen fotót, és legalább 7 százalékuk küldött is.

Szóval megkérdeztem másokat, hogy hogy van ez, meg ki hogy csinálja....

Ha kíváncsi vagy rá, a folytatást ide kattintva olvashatod!

Galériánkban pedig 11 híresség vallomását találod a kamera előtti meztelenségről