Mindannyian perverz kis kukkolók vagyunk

szex,pornó,kukkolás,szexsuli Forrás: Unsplash
Bámultál meg mondjuk a villamoson egy másik embert? Belelestél-e valaki telefonjába, nem direkt, csak mert épp ott írta melletted az üzenetet? Benéztél-e este valaki ablakán, nem direkt, csak mert égett a villany, és hát muszáj volt odanézni?

Ez a cikk a szexsuli.hu-n jelent meg először.

Tovább megyek: szexeltél-e tükör előtt? Láttál-e valaha pornót?

Ha már egy kérdésre igennel válaszoltál, szerintem kukkoló vagy, de az egészben az a jó, hogy nem vagy egyedül. Kukkoló vagyok én is, meg mindenki. Itt most ne az Egészséges erotika vonatkozó jeleneteire gondoljatok, ne a szomszédra, aki közös beleegyezés nélkül felveszi, ahogy zuhanyzol! És úgy általában, ne a rossz voyeur kategóriájára, ne a bulvár “kukkoló” cikkekre!

Már régóta csinálom ezt a kukkolást, de csak most hétvégén esett le, hogy ez az.

Szex közben nézem magam, magunkat...

De nemcsak szex közben, vannak a kis hétköznapi kukkolásaim is. Itt valami nagyon ártatlan dologra kell gondolni. Például olyanra, hogy szeretek odasandítani, ha a pasim vetkőzik. Egy-egy pillanatra megnézem a meztelen hasát vagy a vállát, vagy amihez éppen kedvem van. Vagy néha pár másodpercre fürkészem az arcát, és örülök neki, hogy van. Már nemcsak annak, hogy van arca, hanem az egész létezésének.

Nemrég a Szexsuli Instagramján megkérdeztem, hogy szoktatok-e tükör előtt szexelni. És nagyon örültem, mert a többség szokott.

A cikk további észét a szexsuli.hu-n olvashatod.

Az alábbiakban összeállítottunk egy listát mindarról, amit a pornó a valóságtól elrugaszkodottan mutat meg.