Hódítsd meg a csúcsokat! Így válassz dildót a nagyobb élvezetért

szex,dildó,erotika Forrás: Unsplash/MR WONG
Mikor az ember játékszert választ magának, számtalan kérdés motoszkál a fejében. Hogy egy kicsit megkönnyítsük a választást, most a dildókról, azon belül is inkább a kétvégű darabokról fogunk mesélni nektek.

Honnan szerezd be?

Ma már egyáltalán nem szégyen, ha valaki bevallja, hogy beszerez egy szexuális játékszert. Persze ilyenkor felmerül, hogy inkább személyesen, vagy egy megbízható webáruház segítségével tegye mindezt. Egyrészt ott a személyes kontakt, aminek során számos információt tudhatunk meg bizonyos termékekről, hiszen minden kérdést azon melegében fel lehet tenni. Meglehetősen személyes és intim közeg.

A webáruház előnye pedig az anonimitás, ahol bár a nevünk és a címünk is kiderül, de a postás biztosan nem fog ferde szemmel nézni, hiszen a legtöbb áruház egy privát címmel dolgozik, és semmi nem utal a doboz tartalmára. Sőt, így a szexshopban dolgozó eladó sem fog ránk köszönni az utcán, ha véletlenül összefutunk.

Válassz dildót!

Egy dildóval már önmagában is jól elszórakozhat mindenki, legyen szó magányos vagy éppen páros örömszerzésről. A dildó abban különbözik a vibrátortól, hogy nem tartalmaz motort, így minden mozdulat manuális. A kivétel a történetben a kétvégű dildók esete, amiknél található olyan, amiben van rezgés funkció.

A kétvégű dildók abban különböznek a hagyományos értelemben vett daraboktól, hogy hosszabbak, és mindkét végük alkalmas arra, hogy a csúcsra juttassa a használóját. Remek játékszer azoknak, akik párban szeretnék kényeztetni egymást, egyazon eszközzel. Anyagukat tekintve roppant változatos a paletta, azaz található köztük: zselés,szilikonos,gumi vagy éppen üveg.

Ezek egy része rugalmas, így meglehetősen sokoldalúan használható, akár hüvelyi, akár anális kényeztetésre. Akad köztük persze merev verzió is, de ez mindenkinek egyéni, hogy mit preferál. Mivel mindegyik különböző méretű és kivitelű, így nem elég az anyagát és a hajlékonyságát kiválasztani, de érdemes a méretre és a vastagságra is koncentrálni a vásárláskor.

Léteznek az U alakú kétvégű dildók, amik egyszerre képesek anális és hüvelyi kényeztetésre, vagy akár a pár mindkét tagjának örömére is szolgálhat. Ezeknek az egyik vége jellemzően vékonyabb, míg a másik vastagabb. Az, hogy melyiket ki hova alkalmazza, az maximálisan egyéni, főként bevállalósabb hölgyek jó barátja.

Sőt, ha már hajlított, akkor nem mehetünk el a letapasztható mellett sem szó nélkül, ami magányos napokon nyújthat igazán kellemes élményt.

Íme pár szex hack, ami lehet, hogy még neked se jutott eszedbe: