Talpig varázslatban: gyönyörű ünnepi szettek, amelyekben te lehetsz kedvenc karácsonyi filmed főszereplője!

Borítókép: Talpig varázslatban: gyönyörű ünnepi szettek, amelyekben te lehetsz kedvenc karácsonyi filmed főszereplője! Forrás: C&A
Te is karácsonyrajongó vagy? És nem csak azért, mert imádod a szeretet ünnepének a hangulatát és azt, hogy ilyenkor együtt lehetsz a családoddal, hanem mert végre felveheted azokat az új ruhákat is, amelyekben úgy érzed magad, mintha egy romantikus karácsonyi film főszereplője lennél? Akkor muszáj továbbolvasnod! De figyelem, mi szóltunk: a nyugalom megzavarására alkalmas ruhaköltemények következnek!

Nem lehet időben kezdeni

Amint vége a nyárnak, te máris elkezded a visszaszámlálást karácsonyig? Nem vagy vele egyedül, nők milliói kezdik el veled együtt a készülődést és a hangolódást. Megtervezik, mit sütnek majd, hogyan díszítik fel a lakást, kinek, mit ajándékoznak, milyen filmeket néznek meg bekuckózva a kanapén vagy kedvenc fotelükben és ami a legfontosabb: milyen ünnepi szettekben kápráztatják el a családtagjaikat, szerelmüket.

Mert valljuk be, ez az ünnep megadja a romantikus lelkünknek azt, amire egész évben vágyunk: ilyenkor úgy érezzük, bármi megtörténhet és minden lehetséges. Tegyük hát különlegessé az ünnepi pillanatot, csillogjunk és érezzük úgy magunkat, mintha egy családi karácsonyi filmbe csöppentünk volna!

Forrás: C&A

Ne csak a lelked, a tested is bújtasd bársonyba!

Ha egész évben szinte csak arra a pillanatra vársz, hogy kiválaszthasd a csodálatos karácsonyi szettjeidet, nem csigázunk tovább, máris mutatjuk a karácsonyi party kollekció kiemelt darabjait, amelyek idén a bársonyról, a csillogó flitterekről és a csipkékről szólnak. Izgalmasan hangzik, ugye?

A kollekció színpalettáját a klasszikus karácsonyi színek ihlették: mély bordó, smaragdzöld, hófehér, valamint csipetnyi csillogó arany és ezüst. Ezek a színek a melegség, a nosztalgia és az ünneplés érzését idézik fel, körbevesznek, beburkolnak. Segítségükkel nem csak a lelkedet, de a testedet is ünneplőbe öltöztetheted.

Mutatjuk is, bennünket az ünnepi kollekció mely darabjai varázsoltak el teljesen!

Összeöltözik a család – Avagy talpig karácsonyban

Te is teljesen elolvadsz, amikor karácsonykor a filmekben vagy akár az életben azt látod, hogy a családok összeöltöznek? Ezt ma már ti is megtehetitek, hiszen az ünnepi kollekció nem csak nekünk, nőknek szól, a férfiakra és a gyerekekre is gondolt! Szerinted sincs annál bájosabb, mint amikor a gyermeked ünnepi szettjénél csak a szeme csillog élénkebben? Imádod, amikor a párod elegáns öltönyt, inget vagy stílusos garbót húz? Ha karácsonykor (is) szerettek teljes harmóniában lenni a pároddal és a gyermeketekkel, akkor a következő ruhadarabokat látnod kell! Hagyd, hogy működjön a varázslat!

Ha megtetszett valamelyik szett, ne habozz, szerezd be és ha szeretnél egy kis glamourt a mindennapokba, vedd fel akár már karácsony előtt! Tölts magadnak egy pohár pezsgőt - vagy készíts egy igazán finom, fűszeres forralt bort -, hallgass karácsonyi zenéket és öltöztesd tested, lelked ünnepi hangulatba! A karácsony nálunk már elkezdődött! És nálad?

A C&A ünnepi kollekciója elérhető a magyarországi áruházakban és a webshopban a www.c-a.com oldalon.