7+1 háztartási kütyü, ami karácsonyi ajándéknak is csodás

Borítókép: 7+1 háztartási kütyü, ami karácsonyi ajándéknak is csodás Forrás: Getty Images
Minden évben karácsony előtt elfog a pánik, mert fogalmad sincs, mivel ajándékozd meg a szeretteid? Hoztunk 7 tippet, ha a családtagok meglepijét egy helyen szeretnéd beszerezni és mindenkinek valami igazán hasznosat választanál. Garantáljuk, hogy ezeknek az ajándékoknak mindenki örülni fog!

A karácsony sokunk kedvenc ünnepe, nem csak azért, mert ilyenkor még azok is érzik a varázslatot, akik egyébként nem hisznek a Mikulásban vagy a Jézuskában, de azért is, mert ez az időszak arról is szól, hogyan figyeljünk oda jobban egymásra. Ne hagyd, hogy a rohanás, a rossz hírek elrontsák az Adventet és az ünnepi készülődést. És ha amiatt vagy kicsit feszült, mert fogalmad sincs, mit vegyél a szeretteidnek, nyugi, segítünk!

Gondolkodj előre és szerezd be az ajándékokat még a nagy tömeg előtt! Jó hír, hogy mi ebben is segítünk neked! December 8-11. között a JOY-Napok Xmas Special keretein belül számos kupont hoztunk neked, melyekkel akár 50% kedvezménnyel vásárolhatsz be a szezonra.

Nézd meg, milyen kuponok között válogathatsz:

Ha szeretnéd az ajándékok beszerzését gyorsan, akár egy helyen letudni, figyelmedbe ajánljuk a Média Markt hatalmas választékát. Mert ott aztán tényleg minden családtagodnak, ismerősödnek találsz majd valami szépet és hasznosat. Látogass el a Joy-Napok Xmas Special oldalára, keresd ki a Média Markt kuponjait és már indulhat is a vásárlás!

Spórolj velünk!

Ha kizárólag a kuponokat szeretnéd megvenni, november 27-ig erre kedvezményesen lesz lehetőséged! A JOY Hungary Appban ugyanis 799 Ft helyett csupán 399 Ft-ba kerülnek a kuponok.

És akkor most jöjjön 7+1 ajándéktippünk!

Éva Advent 2022

Éva Advent 2022

MEGRENDELHETŐ MOST INGYENES KÉZBESÍTÉSSEL!

November 28. és december 4. közöttiötti megrendelés esetén a magazint december 9-én kapod kézhez.

További szállítási dátumaink:

  •  megrendelés: 2022.12.05-2022.12.11.-ig, szállítás: december 16.

 

875 Ft

1095 Ft