JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

16 sztár, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra: sokan összekeverik őket

Borítókép: 16 sztár, akik szinte a megszólalásig hasonlítanak egymásra: sokan összekeverik őket Forrás: Getty Images /Jesse Grant / Contributor
Előfordult már veled, hogy összefutottál valakivel, aki nagyon emlékeztetett egy kedves ismerősödre vagy jó barátodra? Vagy esetleg találkoztál valakivel, aki úgy nézett ki, mintha a saját tükörképedet láttad volna? Ehhez nincs szükség ikertestvérre, és bizony ez a jelenség a sztárok körében is elég gyakori, ezért összegyűjtöttük a sztárvilág leghíresebb ikertornyait. Te meg tudod különböztetni őket?

Bár a filmek visszaidézésénél problémát okozhat, hogy az adott filmben vajon melyik színész vagy színésznő játssza a főszerepet, egy-egy film a forgatás során még hasznot is űzött a színészek hasonlóságából.

Akik még a filmvásznon is egymást helyettesítik: Keira Knightley and Natalie Portman

A két színésznő annyira hasonlít egymásra, hogy a Csillagok háborúja Baljós árnyak című előzmény sztorijában is egymás hasonmásait alakították. Az ellenség félrevezetésére a Sabe nevű szolgálólányt játszó Knightley helyettesíti a filmben a Padmé Amidala királynőt alakító Portmant. A hírek szerint a forgatáson is gyakran összetévesztették őket, hiszen a két sztár tényleg olyan, mintha ikertestvérek lennének.

Forrás: Getty Images / Stephane Cardinale - Corbis – Contributor / Dimitrios Kambouris / Staff
Natalie Portman és Keira Knightley akár egymás ikertestvérét is játszhatnák a filmekben

De nem csak a filmekben, a zenei világban is találhatunk számos példát arra, amikor alig hisszük el, hogy a hírességek nem egymás rokonai. Ha kíváncsi vagy a leghíresebb ikertornyokra, nézd végig őket a galériánkban!