Strucchíradó, amiben csak pozitív hírek vannak

Borítókép: Strucchíradó, amiben csak pozitív hírek vannak Forrás: Getty images
A covid, a növekvő halálozási számok, klíma katasztrófa és erdőtüzek közepette szükségem volt menekülőre. Egy olyan képfolyamra, ami tölt, erőt ad, motivál és így született meg a fejemben a Strucc híradó gondolata.

Bár nincs tv szolgáltatónk, mégis eljutottak hozzám a hírek, amiben csak azt láttam emberek halnak meg, szenvednek maguk vagy mások miatt. Nagyon elszomorított, hogy amit emberségnek nevezünk, kezd kikopni az életünkből. Erőszak, egoizmus, egymás semmibevétele. Saját mentális egészségem menekülése volt, hogy elkezdtem az instagram oldalamon vezetni egy általam strucc híradónak nevezett story műsort, amiben csak jó híreket osztottam meg, az emberekkel és nagy sikerre való tekintettel ezt mostantól szélesebb körben fogom tenni.

A galéria végiglapozásával olvashatjátok el az elmúlt hetek olyan híreit, amik garantáltan erőszakmentesek, kicsit boldogok és talán még egy kis mosolyt is csalnak az arcodra.

Fogadjátok hát sok szeretettel az Éva Magazin oldalain a Strucc híradó e heti számát!

Külföldi hírek

Belföldi hírek

Ha szeretnéd tovább növelni a boldogság szinted, akkor nézd végig galériánkat, amiben bemutatjuk a 7 legboldogabb kutyfajtát.