Napi horoszkóp január 19.: az Ikrek súlyos tehertől szabadulhatnak meg, a Mérlegek hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól

Borítókép: Napi horoszkóp január 19.: az Ikrek súlyos tehertől szabadulhatnak meg, a Mérlegek hajlamosak elrugaszkodni a valóságtól Forrás: Pexels by CoWomen
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 19.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki kissé arrogánsan kommunikál ma veled, amit kifejezetten sértőnek találsz. Mivel ez a stílus számodra teljesen elfogadhatatlan, igyekezz határozottan, de semmiképpen nem bántó módon megértetni az illetővel, hogy ilyen stílusban veled ne beszéljen, hisz te is tudsz hasonlóképp megnyilvánulni, mégis van benned annyi intelligencia, hogy visszafogd magad. Ne ítélj azonban elhamarkodottan, hisz az illetőnek talán csak rossz napja van, nem is biztos, hogy szándékos volt a bántó megnyilvánulás. Ám ha mégsem erről, hanem valamilyen súlyos jellemhibáról lenne szó, ne foglalkozz tovább a dologgal, hiszen annyi értékes emberrel vagy körülvéve, így nem kell senkitől eltűrnöd az alpári hangnemet.

BIKA (április 21-május 20)

Unod az egyhangúságot, kissé felkavarnád tehát szíved szerint az állóvizet. Ennek okán egészen extrém kalandok is eszedbe jutnak, ám arra érdemes figyelned, hogy a realitások talaján maradj. Nincs azzal probléma, ha feszegeted a határaidat, ha kimozdulsz a komortzónádból, de csak óvatosan! Kizárólag olyasmire vállalkozz, ami tényleg sikerélményekkel kecsegtet, egyszóval semmiképpen ne fuss fejjel a falnak!

IKREK (május 21-június 21)

Rendkívül súlyos teherként nehezedett rád egy, a múltadban történt kellemetlen esemény, amelyből akkor kétségbeesésedben kimenekültél, így nem sikerült lezárnod a dolgot. Ezúttal azonban az élet kényszerít rá, hogy ismét szembenézz vele, a múltad ugyanis nem túl kellemes formában köszön ma vissza. Ne ess azonban kétségbe, nem is kell világgá kürtölnöd semmit, ám tegyél meg mindent azért, hogy mihamarabb tényleg pont kerülhessen az ügy végére annak érdekében, hogy az ne lehessen hatással sem a jelenlegi, sem a jövőbeli életedre! Jobb, ha a saját lelkiismereted miatt is így cselekszel!

RÁK (június 22-július 22)

Minden erővel próbálsz eltüntetni egy számodra kellemetlen dolgot, még mielőtt a környezeted tudomást szerezne róla, ezzel azonban csak azt éred el, hogy akkor fog kibukni az egész, amikor nem is számítasz rá, s emiatt nem biztos, hogy felkészülten fogsz reagálni. Érdemes tehát mérlegelned, hogy vállalod-e mások előtt is a tévedésedet vagy inkább a végsőkig titkolózol azzal az állandó kockázattal a fejed felett, hogy bármikor fény derülhet mindenre. Lásd be, sokkal jobb tiszta lelkiismerettel, egyenes derékkal élni, mintsem örökké ködösíteni. Egyszer kell csak túlesned rajta, utána mázsákkal könnyebb lesz a lelked!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Igencsak bosszant, hogy van valaki a környezetedben, aki mindenáron bele szeretne szólni az ügyeidbe, állandóan tudálékoskodik, te pedig a legszívesebben elküldenéd a fenébe, ám eddig sikerült türtőztetni magad. A hirtelen meggondolatlanul kimondott bántó szavak helyett azonban érdemes végiggondolnod a helyzetet, s inkább csak finoman hívd fel az illető figyelmét arra, hogy magad is pontosan tudod, melyik ösvényen kell haladnod. Soha ne feledd, ha arrogánsan elutasítasz valakit, aki nem is biztos, hogy rosszat akar, azzal csak kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, most kezd kijönni rajtad az elmúlt napok rohanásának eredménye, egyszerűen ugyanis olyan kimerült vagy, hogy egyhuzamban tudnál aludni akár egy egész hetet is. A hét második felére ne vállalj új feladatokat, igyekezz a meglévőekre koncentrálni annak érdekében, hogy jusson időd magadra is, egy jó kis masszázs például csodákra képes. Ne hagyd, hogy bárki eltérítsen ettől a szándékodtól, hiszen te voltál az, aki topon volt, itt az ideje tehát átadni másnak a stafétabotot!

A FOLYTATÁSÉRT KATTINTS IDE!