A királyi családban sosem volt egyszerű a sógornők viszonya

Diana hercegné,Sarah Ferguson,yorki hercegné,Vilmos herceg,brit királyi család,Anglia Forrás: Getty Images
Katalin hercegné és Meghan Markle viszonyáról rengeteg pletyka kering, ember legyen a talpán, aki meg tudja állapítani, mi lehet az igazság. De a királyi családban volt már előttük egy ikonikus sógornő páros: Diana hercegné és Sarah egykori yorki hercegné kapcsolata sem volt mindig felhőtlen. A jó pillanataikról nemrégiben ritka fotók kerültek elő.

Meghan Markle és Kate Middleton kapcsolatáról hallottunk már mindent, legutóbb például azt: nem véletlen, hogy a kis Archie-t nagynénje és nagybátyja látogatták meg utolsóként a királyi család tagjai közül. Holott születése előtt még arról szóltak a hírek, hogy szülei és Vilmosék végre kibékültek. Korábban arról is szó volt, hogy nem a két sógornő, hanem a két testvér különbözött össze, aminek Harry párválasztása és családalapítása volt az oka:

Akárhogy is van, a királyi családban nem ők az első sógornő páros, akiket árgus szemmel figyel a világ. Diana hercegné és András herceg exneje, Sarah Ferguson (becenevén Fergie) viszonya szintén nem volt egyszerűnek mondható: az évek során voltak riválisok, legjobb barátnők és a kettő között nagyjából minden.

Lássuk Diana és Sarah felhőtlen pillanait!