JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Udvaros Dorottya, Lovas Rozi és Csuja Imre is látható lesz a Kincsem rendezőjének új filmjében

Borítókép: Udvaros Dorottya, Lovas Rozi és Csuja Imre is látható lesz a Kincsem rendezőjének új filmjében Forrás: Futni mentem/Sághy Tímea
Novemberben kerül a mozikba a Valami Amerika és a Kincsem rendezőjének új romantikus vígjátéka, a Futni mentem. A közvetlen állami támogatás nélkül készülő romantikus vígjátékban olyan színészek szerepelnek, mint Udvaros Dorottya, Lovas Rozi, Tenki Réka, Trill Beatrix, Bányai Kelemen Barna, Csányi Sándor, Ember Márk, Csuja Imre, Schmied Zoltán, valamint Gálffi László, Hevér Gábor, Trokán Péter, de feltűnik benne mások mellett Góg Anikó, triatlon olimpikon, személyi edző is.

Herendi Gábor hét filmje az elmúlt két évtizedben közel 2,5 millió nézőt vonzott a mozikba, amivel messze a legsikeresebb magyar rendező. A rendszerváltás utáni filmkészítés tíz legnézettebb mozijából négyet Herendi rendezett és egyedülálló módon valamennyi filmjét legalább 100 ezer néző látta a mozikban.

Herendi legújabb romantikus vígjátéka a Futni mentem. Főszereplője egy anya (Udvaros Dorottya), aki férje halála után elhatározza, hogy teljesíti annak utolsó kívánságát, és lányaival (Lovas Rozi, Tenki Réka, Trill Beatrix) váltóban lefutja a maratont. Apró probléma, hogy egyikük sincs fizikálisan és mentálisan felkészülve a futásra. Az anya és lányai mellett ráadásul a rokonokat és barátokat is váratlanul éri a nők lehetetlennek tűnő vállalkozása.

A Futni mentem november 28-tól látható országszerte a mozikban a Vertigo Média forgalmazásában.

A film beharangozóját alább tekintheted meg:

Kíváncsi vagy, mi történt a Valami Amerika egykori szereplőivel? Galériánkban mutatjuk!