Elképesztő "nagylány” partival ünnepelte lánya első, piros betűs napjait

Borítókép: Elképesztő "nagylány” partival ünnepelte lánya első, piros betűs napjait Forrás: Getty Images
Mensi-bulit rendezett lányának és barátnőinek, hogy normalizálja a kistini havi vérzéssel kapcsolatos érzéseit, és hogy csökkentse a szorongását. A négygyermekes anyuka elmeséli, hogyan készült a jeles eseményre.

„Nincs ebben igazán semmi szégyellnivaló! A menstruáció nem ciki és nem lehet tabu” – mondja az a 4 gyermekes anyuka, aki egy meghökkentő partit is rendezett a lányának abból az alkalomból, hogy először jött meg a menzesze.

Jade olyannyira komolyan vette a dolgot, hogy a buli dizájnját sem bízta a véletlenre: vérvörös konfettikkel és pirosra színezett, csokoládé szökőkúttal kápráztatta el a vendégeket. A meghívott barátnők pólókat festhettek, távozáskor pedig mindegyikük egy kisebb ajándék neszeszert is kapott, benne betétekkel, tamponokkal.

Az anyuka a TikTokon is megosztott egy videót az előkészületekről, így te is beleshetsz a kulisszák mögé.

"A bulin egyébként egy szó se esett magáról a menzeszről, egyszerűen csak jól érezték magukat a csajok, remekül mulattak a sok vörös dekor közepette. Pizzáztak, muffint ettek és pólót festettek többek közt; szerintem nagyon klasszul sikerült a délután. Az is nagyon jó érzéssel tölt el, hogy a lányomtól már többen kértek segítséget, tanácsot a menstruációval kapcsolatosan. Nyitott, őszinte viszonyt szeretnék a lányommal; ezekben a kérdésekben is, és ezért mindent megteszek" – mondja Jade.

"Nagyszerű ötlet, ezek után semmi félelmetes nem lesz már a dologban" – vélte az egyik kommentelő. "Az én anyukám soha, egy szót nem beszélt velem a havi vérzésről. Ezért is rettegtem és éreztem magam borzasztóan magányosnak, amikor én is „nagylány” lettem" – írta egy másikuk.

"Jó látni, hogyan próbálod meg komfortossá tenni a helyzetet a lányod számára; ami azért is nagyon klassz, mert a mai tinik hajlamosak elrejteni, eltitkolni, mintha valami nagyon fura, rendellenes dolog történne velük" – fűzte hozzá egy harmadik.

Galériánkban sztárok mesélik el nyíltan, ők hogyan élték meg az első menstruációjukat