Diana egykori edzője rendkívüli dolgot árult el a hercegnéről

Borítókép: Diana egykori edzője rendkívüli dolgot árult el a hercegnéről Forrás: GettyImages/Tim Graham
Mindig is tudtuk, hogy Diana csodás személyiség volt! A joy.hu cikke.

Amíg élt, és azóta is, mióta elhunyt, Diana hercegnéről számos történet kering, ami azt bizonyítja, mennyire zseniális személyiség is volt a királyi család valaha volt legnépszerűbb tagja. Nem véletlenül kapta a szívek hercegnője elnevezést sem, hiszen karitatív munkája, embersége és őszintesége igazán példaértékű nem csak a royal famíliában, de a hírességek között is, és ezt támasztja alá egy egészen friss sztori is, amit egykori edzője osztott meg a lapokkal.

Jenni Rivett 1991-ben lett Diana hercegné személyi edzője, ám kapcsolatuk több volt puszta munkánál, Jenni szerint az előkelőség mindig nagyon közvetlenül viselkedett vele. Jenni feladata az volt, hogy segítse a hercegnét az aktív életmódban, valamint bevezesse őt az olyan új fitnesztrendekbe, mint a step aerobik vagy a power walking. Az edző szerint találkozóikon gyakran ott volt Vilmos és Harry is, akik hihetetlenül szoros szálakkal kötődtek édesanyjukhoz, és bár néha zavarták Dianát a munkában, a hercegné mindig képes volt félretenni a feladatait egy kis mókázás kedvéért.

Forrás: GettyImages/Julian Parker

Hallgasd meg a Micsoda nők voltak podcastunk Dianáról szóló részét:

Jenni elmesélte azt is, hogy Diana azért is szerette őt, mert végre valaki olyannal beszélgethetett, aki semmilyen szinten nem kötődött a királyi családhoz, és a szigorú protokoll szabályaival sem volt tisztában:

Nem is tudtam, hogy pukedliznem kellene előtte, csak nagyjából négy évvel később, mikor egy barátnője is csatlakozott hozzánk, és pukedlizve köszöntötte őt. Nevetett, amikor elnézést kértem azért, hogy ennyi évig tiszteletlen voltam vele szemben, és csak ennyit mondott: Ezért szeretlek, Jenni! Kérlek, soha ne legyél olyan velem szemben, mint ők.

ÉS EZT LÁTTAD MÁR?