JLo edzésterve és diétája A Wall Street pillangóihoz: a részletek

jennifer lopez,rúdtánc Forrás: Twitter
Az 50 éves sztár most aztán megcsillogtathatta színészi, táncosnői és influenszeri tehetségét.

Jennifer Lopeznek jól összejött a 2019: eljegyezte a szerelme, Alex Rodríguez – az exbaseballsztárral és kinek-kinek a korábbi kapcsolataiból származó gyerekeivel már így is idilli mozaikcsaládot alkotnak –, végigcsinált egy születésnapi turnét It’s My Party címmel, ő volt a Milánói Divathét záróakkordja, kiadott egy új parfümöt, épp most kérték fel, hogy ő legyen a jövő évi Super Bowl félidei műsorának sztárja és 50 évesen ki mást, mint egy sztriptíztáncosnőt alakít A Wall Street pillangói című krimiben.

A film, amelyet a magyar mozik is bemutattak nemrég, igaz történeten alapul: JLo egy Ramona nevű sztriptízt játszik, aki egyfajta mentorként van jelen a New York-i éjszakai életben dolgozó táncosnők között. Mivel hősnőnk köztudottan képzett táncos, már „csak” rúdtáncolni kellett megtanulnia a szerephez, ami elmondása szerint nagyon nehéz fizikai munka.

„Nem annyira élvezetes” – ismerte el. De mint mindenfajta edzésnél, „amint meg tudsz csinálni egy-két mozdulatot, szuperül kezded érezni magad tőle.”

Egy másik interjúban pedig ezt mondta:

Ha 5-10 éves vagy, és megpróbálsz elsajátítani egy-két akrobatikus gyakorlatot… az tök oké. De ha annyi idős vagy, mint én, a tested tiltakozni kezd.

Namost Jennifer eddig is elég magas fordulatszámon pörgött az edzőteremben, ahova néha Alexszel közösen járnak. (A galériában erre is visszatérünk.)

Sajnáljuk, de a tartalmat időközben eltávolították az Instagram-ról.

Szóval A Wall Street pillangói előtt is remek formában volt: háromszor-négyszer egy órát edzett egy héten. „Nem kínzom halálra magam. Fiatalabb koromban többet edzettem. Most már tudom, hogy kell okosan csinálni – mondja. – Ugyanakkor abban a pillanatban, hogy beleálltam a Hustlersbe, tudtam, hogy még jobb formába kell jönnöm.”

Mivel a forgatást és a bemutató időpontját többször is elhalasztották, JLo-nak épp elég ideje akadt kigyúrni magát.

A galériában megtudhattok néhány részletet arról, hogyan edzett és mit evett Jennifer Lopez a Hustlersre készülve és hogy néz ki a fitneszrezsimje úgy általában: