Mindenkinek elege van Károly királyból? Állítólag sokan nem értenek egyet a döntésével

Borítókép: Mindenkinek elege van Károly királyból? Állítólag sokan nem értenek egyet a döntésével Forrás: Kirsty O'Connor - Pool/Getty Images
A brit királyi családban egyre csak nő a feszültség, ugyanis már mindenkinek nagyon elege van abból, hogy Károly király nem hajlandó kibékülni fiával, Harryvel.

Omid Scobie újságíró legújabb könyvében: A Végjáték – A királyi család és a Monarchia harca a túlélésért című kiadványban arról ír, hogy a királyi család tagjai roppant frusztráltak amiatt, hogy még mindig ilyen megoldatlan és feszült a helyzet a király és kisebbik fia között. Ám, ha nem hinnénk a könyvnek a Page Six is hasonló információkhoz jutott, ugyanis véleményük szerint roppant mód idegesíti a családot, hogy Károly király egyszerűen nem hajlandó békülni.

A konfliktus maga onnan kezdődött, hogy Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban úgy döntött, hogy hivatalosan is hátra lépnek a királyi címeiktől, így természetesen az azzal járó kötelességektől is. A konfliktus azóta rendkívüli módon eszkalálódott, ugyanis azóta egészen botrányos dolgokat nyilatkoznak a médiának a brit királyi családdal kapcsolatban.

Ezentúl saját lejárató hadjáratot is indítottak, ugyanis például a Netflix-dokumentumsorozatukban, mely 2022 év végén debütált, rengeteg olyan rágalmazó információ hangzott el a családjukról, melyre azóta sem reagált sem a Buckingham-palota, sem a Kensington-palota.

Forrás: Mike Coppola/Getty Images for 2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Gala
Meghan és Harry még 2020-ban döntöttek úgy, hogy eltávolodnak a királyi családtól.

Ezt követően pedig még mindig nem nyugodtak le a kedélyek, ugyanis 2023 elején megjelent Harry könyve is, mely szintén nagyon komoly rágalmakat tartalmaz a családjára irányulóan.

Azóta természetesen kicsit sem enyhült a konfliktus, ugyanis annak ellenére, hogy állítólag Harry és felesége többször is próbálták felvenni a kapcsolatot a családdal, minden próbálkozás teljesen hiábavalónak bizonyult. Olyannyira, hogy amikor Harry Londonba látogatott, állítólag egy szállodában kellett megszállnia, sőt amikor akart édesapjával találkozni, az elutasította a közeledését. A legutolsó információk szerint pedig még Károly király 75. születésnapjára sem hívták meg.

A fentiek tekintetében valószínűsíthetően van némi alapja annak a feltételezésnek, hogy Károly király nem hajlandó békülni a fiával.

Mi őszintén reméljük, hogy sikerül majd rendezni ezt a konfliktust...

Az alábbi galériában pedig felidézzük azt, hogy hogyan reagált Harry herceg és Meghan Markle döntésére a világ!