Érkezik A korona utolsó évada: Vilmos és Kate szerelme is kibontakozik a filmvásznon

Borítókép: Érkezik A korona utolsó évada: Vilmos és Kate szerelme is kibontakozik a filmvásznon Forrás: IMDb
Végre bejelentette a Netfilx, amire már mindannyian vártunk. Ugyanis november 16-án érkezik a korona hatodik, és egyben utolsó évada. A nagyszerű, sokak által kedvelt sorozatot azonban nem lesz lehetősége egyben ledarálni a rajongóknak, ugyanis két részeltben fog felkerülni a streaming platformra. A második részlet pedig december 14-én érkezik. Az alábbiakban pedig összeszedtünk pár információt, amit egyelőre lehet tudni az új évadról.

Annyi bizonyos, hogy az új évadban II. Erzsébetet továbbra is Imelda Staunton alakítja, illetve Elizabeth Debicki és Dominic West szintén maradnak Diana hercegnő és Károly herceg szerepében. Mint már azt régóta lehet sejteni, Vilmos és Kate is feltűnik majd a sorozatban, illetve Harry is a középpontba kerül.

Diana halála a fókuszban lesz, ám a jelenetet nem mutatják

Az utolsó évad a 90-es évek végétől a 2000-es évek elejéig tart. Annak ellenére, hogy Diana tragikus halála nyilvánvalóan fókuszban lesz, mégsem fogják konkrétan mutatni, valószínűsíthetően csak utalnak rá. Illetve egyes információk szerint az is látható lesz, ahogyan haza hozza Károly Diana holttestét Londonba.

Vilmos és Kate szerelme is a középpontba kerül

Vilmos herceget egyébként két színész fogja alakítani, hiszen ebben az évadban kamasz tinédzserből fiatal, fess egyetemistává érik. A kamasz Vilmos herceget, akinek a legnagyobb tragédiával, édesanyja halálával kell szembenéznie, Rufus Kampa fogja alakítani. A fiatal egyetemistát, aki a St. Andrewsban találkozik későbbi feleségével, Ed McVey fogja alakítani. Kate-et Meg Bellamy játssza.

Károly és Kamilla esküvője

A hatodik évad vélhetően ott kezdődik, ahol az ötödik abbamaradt. Az utolsó részben Diana hercegnő meghívást kapott egy St. Tropezi nyarlásra Mohamed Al-Fayeddel. A hatodik évad valószínűsíthetően itt folytatódik, és vélhetően legalább 2005-ig tart, ugyanis a Netflix korábban megígérte, hogy Károly és Kamilla esküvője is benne lesz a sorozatban.

Úgy véljük, nagyon sok izgalmas pillanatot tartogat az új és egyben utolsó évad. Mi már nagyon várjuk!

Az alábbi galériában pedig olyan dolgokat szedtünk össze, melyben hazudott a sorozat Diana hercegnével kapcsolatban.