Kiszivárgott emailek miatt aggódhat Harry és Meghan: újabb botrány van kibontakozóban

Borítókép: Kiszivárgott emailek miatt aggódhat Harry és Meghan: újabb botrány van kibontakozóban Forrás: Samir Hussein/WireImage/ Getty Images
Úgy látszik, nem nyugszanak a kedélyek a pár körül, ugyanis míg múlt héten attól volt hangos a sajtó, hogy Harry mikor hazatért szülőhazájába, nem csupán szállodában kellett aludnia, de még apja sem kívánt vele találkozni, addig a napokban egy újabb botrányos tény látott napvilágot. A Daily Mail hozzáfért a pár csapatának emailezéséhez, melyet egy New York-i állami iskola képviselőivel váltottak. De hogy mi is volt ebben a levelezésben? Mutatjuk!

A Daily Mail a napokban fért hozzá Harry herceg és Meghan Markle csapatának emailjeihez, melyeket egy New Yorki-i állami iskola képviselőivel váltottak. Ami pedig az egész esetben megdöbbentő, hogy az írások alapján a hercegi pár PR-csapata felvetette, hogy a Netflixes dokumentumfilmjük forgatásához cseréljék le az iskolában a szőnyegeket és a párnákat, vélhetően a megfelelő hatás elérésének az érdekében. Egyébként ez az iskola jellemzően alacsonyabb jövedelmű családok gyermekeit oktatja.

A Daily Mail rávilágít arra a tényre, hogy a pár háromnapos körútja során az Archewell munkatársai meghatározták, hogy milyen iskolákat keressenek fel, illetve több sajtóközleményt is szerkesztettek annak érdekében, hogy a programok sokkal tartalmasabbnak tűnjenek. Az emailek szerint a harlemi általános iskola diákjaival és oktatóival egy olyan nyilatkozatot is aláírattak, mely szerint nem beszélhetnek a projektről és negatív megjegyzéseket sem tehetnek a párral kapcsolatban. Sőt, közösségi médián sem posztolhattak az eseményről.

Forrás: Kevin Mazur/Getty Images for 2022 Robert F. Kennedy Human Rights Ripple of Hope Gala)

A forgatás alatt egyébként Meghan új gyerekkönyvét, a The Bench-et olvasta fel a másodikos tanulóknak. Azonban a pár PR-csapata ötletként azt is megfogalmazta, hogy mi lenne, ha az összkép érdekében lecserélnék a párnákat és a szőnyegeket.

Ezentúl szintén érdekesség, hogy a Daily Mail szerint a helyszínen megjelenő újságírójukat nem engedték be az eseményre, arra hivatkozva, hogy nem regisztráltak az eseményre. Azonban a kiszivárgott emailekből az is kiderül, hogy a brit bulvársajtó egyenesen ki volt tiltva az eseményről, és nem a regisztráció hiánya volt a valós probléma.

Az alábbi galériában pedig összeszedtünk 7 olyan alkalmat, mikor a pár csúnyán megszegte a királyi protokollt.