Már nem Kate Middleton a királyi család legnépszerűbb tagja? Megdöbbentő, kiért rajong mindenki!

Borítókép: Már nem Kate Middleton a királyi család legnépszerűbb tagja? Megdöbbentő, kiért rajong mindenki! Forrás: Photo by Tim Clayton/Corbis via Getty Images
A királyi család népszerűségét vizsgáló legújabb közvélemény-kutatás megdöbbentő eredményeket hozott, ugyanis a felmérés szerint immár nem Kate Middleton örvend a legnagyobb népszerűségnek.

Nos, a legnépszerűbb tagja a brit királyi családnak immár Vilmos herceg. A felmérést hétfőn tették közzé a YouGov oldalán, pár nappal II. Erzsébet királynő halálának évfordulója előtt.

Vilmos herceg a legnépszerűbb

A kutatások továbbá arra is rámutattak, hogy a britek 61 százaléka továbbra is Monarchiapárti, és nagyon szeretik a királyi családot. Ugyan csak kevesen múlott, de Vilmos herceg 74%-ot kapott, és ezzel két százalékkal legyőzte a feleségét, aki 72%-ot kapott alattvalóitól.

Forrás: Photo by Hugh Hastings - WPA Pool / Getty Images

Harry és Meghan a legnépszerűtlenebb

Ezentúl szintén érdemes megjegyezni, hogy a skála legalján viszont egyértelműen Harry herceg és Meghan Markle párosa állt, mindössze 31 és 24 százalékkal. Illetve annyira nem meglepő módon III. Károly sem tartozott a legkedveltebb személyek közé, ugyanis csak 60%-ot kapott alattvalóitól, mellyel igencsak lemaradt a fia és annak felesége mögött.

Lekoppintanád Kate Middleton stílusát? Mutatjuk, hogyan teheted meg!