JoyNapok logo
Elérhető az Éva legújabb száma
most JOY-napok kuponfüzettel!
0 nap 0 óra 0 perc

Tudtad, hogy kis híján nem Kate Middleton lett Vilmos herceg felesége? Mutatjuk, ki lett volna a királyné

Borítókép: Tudtad, hogy kis híján nem Kate Middleton lett Vilmos herceg felesége? Mutatjuk, ki lett volna a királyné Forrás: Chris Jackson/Getty Images
Ma már el sem tudjuk képzelni, hogy ne Kate Middleton legyen Vilmos herceg felesége. A JOYMagazin.hu cikke.

Pedig egyáltalán nem volt magától értetődő, hogy Kate Middletonból hercegné, majd királyné lesz. Vilmos herceget trónörökösnek nevelték, egész életében tudta, hogy egyszer hercegből királlyá válik majd, szíve választottja pedig királyné lesz. Így aztán egyáltalán nem volt könnyű helyzetben, amikor párválasztásra került a sor, hiszen tudta, hogy olyan nőt kell választania, aki elbírja a címmel járó terheket.

Ezer év telt már el azóta, hogy Vilmos herceg és Kate Middleton összejöttek az egyetemen, de ne feledjük, hogy Vilmos herceg azelőtt is randizott, mielőtt elkötelezte volna magát Kate mellett. Ami nem is olyan nagy meglepetés, tekintve, hogy ő volt Anglia legnépszerűbb agglegénye, amikor a St. Andrews Egyetemre járt.

Szóval, kivel randizott Vilmos, mielőtt megakadt a szeme Kate Middleton-on (egy teljesen átlátszó ruhában)? Ismerd meg Vilmos herceg exeit, akik közül igazából bárkiből válhatott volna királyné!