Károly és Kamilla házassága romokban? A király féltékeny lehet feleségére

Borítókép: Károly és Kamilla házassága romokban? A király féltékeny lehet feleségére Forrás: Tim Graham Photo Library via Getty Images
Úgy látszik, a brit királyi család körül sohasem csillapodnak a pletykák, ugyanis egy híres médium azt állítja, hogy egy elég komoly dolog fenyegeti Kamilla királyné és Károly király házasságát. Ez a romboló erő, pedig nem más, mint a zöld szemű szörny: a féltékenység.

Az egész világ figyelemmel kísérte annak idején azt, ahogyan Károly Dianával való házassága voltaképp romokba dől, Kamilla iránt érzett szereleme folytán. Ugyanis lángoló érzelmeinek egyszerűen képtelen volt egy racionális határt szabni, és már Dianával való házasságuk alatt is viszonyt folytatott a jelenlegi királynéval.

Miután Diana és Károly botrányos körülmények között különváltak, majd egy szörnyű autóbaleset folytán elhunyt a volt hercegné, Károly felvállalta a kapcsolatát szeretőjével. Majd 2005-ben feleségül vette Kamillát. Ezt akkoriban igazán nagy felháborodás kísérte, azóta a kedélyek viszonylag lenyugodtak, sőt egyre nagyobb népszerűségnek örvend Kamilla.

Inbaal Honingman, a híres asztrológus, médium és látó azonban úgy véli, hogy a töretlen szerelemre bizony árnyék vetült, és már nem tarthat sokáig, ugyanis az uralkodó nagyon féltékeny Kamillára.

Forrás: Chris Jackson/Getty Images)

A médium úgy véli, hogy ez a kettejük között lévő feszültség a koronázásuk óta figyelhető meg. Ugyanis Károly féltékeny Kamillára a népszerűsége miatt, mely egyébként a Dianával való kapcsolatát is igencsak megmérgezte egykoron. Akkoriban szintén az volt a problémája, hogy egyszerűen nem tudta elviselni, hogy feleségét sokkal nagyobb szeretet övezi, mint amit ő kap a néptől.

Az asztrológus úgy véli, hogy Károlyt kifejezetten zavarja Kamilla népszerűsége, mivel a király nem igazán szereti, ha nem ő van a rivaldafényben, de talán azzal sincs megelégedve, ha ezt valakivel meg kell osztania. Az látó úgy véli, hogy ez olyan komoly feszültségeket okozhat közöttük, amely akár abban az esetben, ha nem tudják megoldani, váláshoz is vezethet.

Mi azért őszintén reméljük, hogy nem ilyen rossz a helyzet, és Károly már megtanulta kezelni azt, ha más is a rivaldafénybe kerül mellette.

Az alábbi galériában pedig Károly király és Kamilla kapcsolatát vizsgáljuk az asztrológia tükrében!